Att äta bra

Märkte att det man äter är viktigare än vad jag trodde! Har allt trot att "äta varjera" och "inte äta skräp mat" va sanna, män inte så himla viktigt..
Har en flatmate som microungnar allt hennes mat. Men verkligen allt. O nån som hörde det va helt förskräkt o sa "Men.. hon måste nog få ingen energi..", märkte inte tills han sa det! Jag trodde bara det va hur hon va, men det stämmer liksom! Hon är ju aaaaaaalltid trött..

O en kompis sa att hennes pojkvän levde utav godis o därför har skit dålig hy, har också en kompis som lever utav godis o har sjukt dålig hy

Hence, ÄT BRA!!!

Jag ÄLSKAR physical chemistry! De som hjälper (dem har blå lab coats ==> "the blue coats") är sjukt snälla, vi är en jätte liten grupp, vår labrum är cool, datorer lite överallt, jag letade efter en o hittade en med en EEEEENOOOOOORM skärm! större än pappas, som är 22", den va säkert 25 lr lite mer! (O jag tog den, JAG!! WUAHAHAHAHAAA).
Men bästa: En blue coat tjej typ stira på mig hela tiden, så kom hon: "So are you french?
- em.. yeah?
- I reaally like your accent!" :D Man tror att man blir trött på den här kommentaren, men nej det är inte jag! Men specialt den liksom, efter allt som hände senast, den här kommentaren bara höjde min moral högt, höööööögt!

Note to self...

Har ingen mat i mitt kylskåp sen typ 2 dag sen. Så jag har letat efter folk att äta med för varje måltid (äta ute, inte äta hos dem så klart..) Men det är väll svårt att hitta någon att äta med varje gång, men när jag hittar någon är det väl alltid gött..

Note to self:
Säg inte "OO!!! är så glad att jag hittade någon att äta med! Jag frågade så många..."

Wååålala....

Mina knivar?? Till dig??? Neeee! Du kan få låna dem om jag kommer upp till Sverige o jag råkar ha dem med mig! :P Däremot kan jag skype dig websidan för köpa dem :)

Jag ska kaaaanske komma till sommarn! fast senaste tiden har jag verkligen viljat åka upp till Sverige! Jag saknar Sverige och er sjukt mycket just nu :(

Men annars aa.. Höll på att tänka på mina 2 sista veckor, o jag har märkt att jag har fått skit åt alla håll.
  • Några som vill inte prata med mig jag vet inte riktigt varför
  • Har haft massa saker att jobba på
  • Jag är försenad på programet
  • Jag måste kopiera saker från folk innan jag kommer in på nånting flera gånger (varför är det så stressigt på mig? kom ihåg att man väljer vilka subjekt man gör i min program, så ingen har samma subjekt som jag).
  • Hon jag tycker om är tillsamans med en som jag inte tycker om (fast är ganska över det, märkte hon inte va tjejen jag trodde hon va o trodde det skulle va svårare men men.. iaf. Det va inte kul då.).
  • Trodde en va sur därför jag inte kom till hennes födelsedag (men tror hon är sur på mer..), så köpte henne massa choklad som present, skrev till henne att jag va ledsen att jag kunde inte komma men jag har present, men "hon har inte tid". Hon gör samma program som min flatmate, som har inget att göra. O det är inte som om jag har tid..
  • Någon nära som är på sjukhus ville inte prata med mig därför hon va för depig (fast det ska vi inte kommentera om, o nej det va inte mit fel)
  • Jag har nog sakt "förlåt" en tusen gånger bara för dem 2 sista veckorna för massa folk om massa skit, därför jag hade inte tid att göra nåt lr jag gjorde nånting fel lr sånt skit.
  • Gjorde en lista av all plugg jag måste göra under lovet: jag har inget lov. Däremot när jag blir klar med det kommer jag va i tid o allt borde gå bättre igen :)

Fast det är alltid trevligt att träffa någon som har ingenting men jobbiga saker att göra och som alltid ler när jag kommer o som jag har kul med :)

2 dagar kvar... 2...

Wake up call

Meeeeeh... aooo allt går nedåt nuförtiden, längtar att åka hem! Meeeeeen jag måste fortfarande plugga o jobba o allt... Wohej.. Förlorat motivationen att jobba med... Va i biblan med Tess för jobba, märkte jag kunde inte o kollade genom fönstret istället (man ser folk som går :) Låter tråkigt men när man känner dem som går så är det väll kulare..)

Liz ska komma o äta här igen ikväll blir det ratatouille med kyckling. mmm... :) Folk (folk som i liten grupp av människa) som har sett mig laga mat tycker att jag lagar fancy nytig mat! :D Måste försöka laga mer mat med mamma så jag lär mig ännu mer... Men redan nu är mitt skåp full med lagning saker (herbs, oljor, etc.), höll på att undra med vad jag kommer göra med allt när jag åker från England liksom.. Tror jag kommer ge bort det mästa till mina housemates lr nåt.. Viktigast är att spara mina 4 knivar, kanske min bamboo knivhållare...



Daglig damp.

Vi är bara 2 som gör managment i Natural Science: en tjej o jag. Tjejen är en liten pappa flicka som får allt - Men verkligen allt - från hennes pappa. Hon har en pony, hur? hon frågade pappa för en. Hon sa till mig att hon får vad hon vill från hennes pappa.. Bästa lägenheter på campus? pappa betalar (fast tur för mig är min accommodation bättre and i was counting on it). En bok som kostar ca 60 pund som ska användas bara för 2-3 månader? pappa betalar. Ok det är 60, men kom igen. Pengar? pappa. Han jobbar inom business nånstans. Tur för lilla flickan så kan pappa hjälpa henne med hennes coursework så klart. Men frågar jag henne en liten fråga på skype om courseworken så svarar hon inte. Lite för upptagen för tagga sig själv på facebook på bilder hon klädde sig som en liten prinsessa... (aa allvarligt, bara att kolla vilken tid hon taggade sig själv) Fast hon är väll bättre en den som ville landa sin helikopter på byggnaden... (O jag tror jag vet vem det är med)
Allvarligt jag är helt ensam för det jobbet, min pappa kan inte engelska o jag fattar inte ens halva vokabulär vi använder, min Erik sa han sög i accounting och min flatmate måste göra hennes presentation för imon.

Hej hej

Inget specielt händer nuförtiden... Har bara accounting kvar att klara, en liten exam och sen är jag klar! förutom att jag måste förbreda mitt lab för nästa fredag + en lab sheet i probability...

Eeeeeeem...

Jaaaaaooo... en agency ringde mig imorshe sa att någon skrev upp mig för ha gratis makeover + model photoshoot i London.. Random..

Nästan varje onsdag har vi open day. O eftersom min lägenhet är så bra situerad så kommer grupper (med en student som tar hand om dem) och frågar om dem kan kolla i vårt rum för se hur det är.. Ok rummet har det vart 2 gånger, köket typ 3, men allvarligt.. Trodde att studenterna som vissar upp universiteten vissar deras rum! inte random people! Jag öppnade dörrn bara därför det är bara pinsamt att framför 10-15 pers säga "em... nej??".. Nästa gång kommer jag skriva till accommodations människan och säga jag kommer fråga efter belöning från folk! Annars kommer jag hunt them down..

Jag behöver stress...

Nånting är fel.. jag behöver stress. jag har 2 saker att hand in den här veckan o jag har fortfarande inte klarat dem. en av dem är accounting och kommer räkna för 25% av min betyg, så aouch.. men ändå tar jag tid att träffa folk, gå promenad med folk, kolla på Alice i Wonderland (ganska bra faktiskt!), gå ut för drinkar... Jag behöver något för stressa mig och tänka "fan, jag har ju inte tid med allt! jag måste jobba!!!".

Annan sak som är fel, aaa? kommer ni ihåg mina knivar? Iaf, min mamma ville ha samma. Så jag beställde igen o samtidigt en bamboo knivhållare med chopping board som går med. Jag fick paketet imorshe. Tillsamans med en "Versatile twin hob and warmer". Vart kommer han ifrån???? Så är den stor med!!! Kommer vänta lite innan jag tar ur den från paketet, ifall dem ringer o säger att något är fel.. Men får jag spara den är det ganska coolt! Men ändå... Hur kom han hit??? Inga bilder idag därför jag är i mina boxers o knivhållaren är i köket..

Tänkte bjuda franska Emelie och Adi (Adriana) (franska tjejerna) och Adis pojkvän för ratatouille, + Liz eftersom hon har kyckling fortfarande i min freezer.. Men det blir gött asså.. Måste bara komma ihåg att laga det innan lovet..

Such a raver.. så klart..

Min dator är på svenska :) facebook med :) o nästan alla mina program :D yey!

Igår kväll gick jag ut! such en evenemang.. gick med Byron (flatmate) o några andra, åt jätte god pizzor, drack grappa o stack till club XL. På torsdagar är det 1 pund för komma in o 1 pund för varje drink! :D för varje drink förutom de jag tog... Men iaf, DJn skickade ut såna ravers pinnar som ljuser o allt, o han skulle slänga en sån sak som blinkar, så jag sa till dem andra "Jag kommer ha den!!!", sprang in, saken stutsade på folk, ramlade o jag slängde mig för ha den, precis framför en annan tjej som ville ha den. O yea... Så för ända gången jag går ut får jag en sån blinkande bål som man sätter runt halsen.. coolt! Men trodde jag skulle se mer folk från min kurs.. såg bara en tjej som jag hjälpte tidigare med programering, markerad sak o hon försod inget så hon ringde mig.. iaf, därför va hon glad att se mig o allt! Så ser jag killen hon va med, värsta sur människa som drog tjejen nånstans bort haha..
Aja egentligen va det inte så kul.. kunde va bättre..

På bussen lärde jag mig att flasha några traffikljus gör dem bytta till grön tack vore kameror..

Men ikväll ska jag ut tror jag, en vecko sen bokade jag biljet med Natural Science society, visste bara inte det skulle va ikväll...

A..Allvarligt???

Det finns en pojke, 18, klär sig som en pojke, första gången jag såg honom trodde jag han va 14-15. Han är en sån som har örhänge lr 2, han waxar håret så att man ser inte en av sina ögon, han har samma pauser min på varje bild, han har samma klädder sen han är 12, sån liten party animal som har inget bättre att göra med sitt liv, pratade med honom, han har ingenting i huvudet o han är en player. O Han ska gå ut med tjejen jag gillar mäst. hon är snart 22, hon tycker han ser ut som en toyboy, hon tycker att han är för ung, men hon kommer ändå gå ut med honom. Värst är att hon vill ha pojkvän. I have been outbeated by en looser pojke. Hur skulle du känna dig?? + att jag kommer ha tutorial med honom om ett par timmar. O han kommer sätta sig bredvid mig. O han kommer fråga hjälp om saker. O jag kommer hjälpa honom därför "jag vet inte han ska ut med henne" och "i don't give a damn", så klart.
Det kanske låter som jag är advensjuk o jag tycker inga andra killar än mig själv. Ok jag är advensjuk, men hon känner killar som är 100 gånger bättre och jag skulle känna mig allvarligt bättre om hon gick med en av dem istället för den!

Iaf, en annan tjej har äntligen bryttit med hennes pojkvän. Fast vill inte va rebound guy.

Faaaaan va det suger..

UUUuuuu Baby baby it's a wild world...

Glömde om jag skrev det, men vet ni hur mycket jag ska betala för fortkörningen som va 3 år gammal? 3 055 Kr...

O nu är min dator på Svenska! Yeeeeey! vet inte varför men det bara kom till mig att det kunde va kul/coolt att ha den på svenska...

Har ny musik, så nu är min library 3 gånger lika stor :P måste sortera lite men men.. Nu har jag lite mer randomness..

Skriver om mina noter, det tar ganska långt tid.. för 1 timme lecture av organic chemistry har vi ungefär 10 sidår fulla av slides från powerpoint (alltså 2 slides per sida), det tar mig ungefär 2 timmar för skriva om. Varför är det så viktigt? därför det blir massa papper om jag skriver inte om..

Annars söker jag jobb för sommarn, det tar tid, jag är för sen, men man vet aldrig. Kan va kul att ha en ledig sommar dock..

Vrååååaa....

Ska jag köpa bil nästa år? Ett tanke som har följt mig under dan idag.. Vårt hus kommer va långt bort men jätte bra o billig, men transport är det värsta. Jag kan inte bara fråga Byron hela tiden om hans bil, det orkar han väll inte. Stephen sa hans försäkring kostar 20 per månad. Det kan göra ont, men då blir det mycket lättare! + att det finns inga buss på söndagar, annars är det 1 gång varje timme och den slutar tidigt. De som bodde i huset sa att bussen kan va full, så inte så trevligt om man har labs lr exams..

Min flatmate är sur på mig, undrar varför... Har inte pratat med henne sen hon sa hon skulle inte bo med oss längre, helt plötsligt igår kom hon o sa till mig jag får inte använda hennes tallrikar, att jag inte diskar dem efter mig. Problemet är att hon lämnar ju hennes använda tallrikar ute hela tiden, diskar en gång varje vecka, o jag tar en smutsig tallrik, diskar den, använder, diskar den igen. Så jag frågade henne om hon kunde lämna hennes smutsiga saker i en låda som vi har för smutsiga saker, istället för diskbänken som är meningen att var här för laga. Såg henne en gång sen dess, hon sa en jätte glad Hej! till Byron, ignorerade mig o stack.
Google chrome (web läsare, finns redan för windows) kom nyss ut för mac, försökte den och den är bättre än firefox! J ag rekommenderar den.

zzzZZzzZZZzzZZZZ

Varför kan jag inte sova??? somnade vi halv 5, vaknade halv 9 inatt..

Så dagarna gått o vad har hänt.. En kompis kunde inte laga kyckling så hon ville laga den men mig istället, hon tyckte faktiskt det va bättre än Vodka Revolution! Fast det va easy peasy lemon squeezy.. How to get credit för nånting som är gött men som du behöver inte ens lifta fingret för.. Måste säga att jag mastered it asså... Perfektly cooked, ingenting rosa, inte tort alls.. brocoli, + tomat med (crumbs + parsley + lite vitlök) o i ungnen, kycklingen hade sån philadelphia cheese inuti och parma skinka runt o in i ungnen med, jätte god röd vin.. My trick med vin (lamt men fungerar): jag betalar alldrig mer än 6-7 pund, vanligt viss 5. Hur? Jaaaooo Affärer har alltid special price för några vin, bara att kolla att det inte är Shiraz, att det är ett namn som jag känner igen o vet är god, o tada!

Annars igår har vi kollat på ett hus, ok, den ligger utanför, lite långt från stan o alla dem andra, men hade ni sett huset skulle ni haft älskat den! Ser så finnt inuti o den va billig. Ända problemet: bussarna. Visst buss stopen ligger precis framför huset, 3 sekunder, men den är varje timme. 5 min till uni med bil, kan kanske köpa cyckel? Byron kommer ha hans bil ändå.. hmmm.. Måste skaffa flickvän så jag kan sova hos henne istället..

Skulle hand in nånting för första gången, pappret frågade för min department, märkte att jag visste inte vilken department jag är I, frågade the secretary of min program (jätte snäll.. jätte snäll..), jag har ingen department :( Jag är, en natural scientist. O yeah. O vet ni va? according to vår matte lärare, som är en fysikare, Natural scientist are generaly bättre än fysikare! OOOO YEAH!!!

YEY!!!

Förra veckan på en studentwebsida fanns det en studentrabbat för kniv, 0.89 pund istället för 130 pund, verkar dumt, nånting måste va fel, men för 0.89 pund är det värt att veta. Så jag köpte dem, totalt 8 pund därför av delivery, ok surt men skit samma, o jag fick dem idag! dem är sjukt vass och jätte lätt!



Men a... varför så billigt??

Föresten, Amy Williams, Tjej som fick Guld medal i Vancouver för OS, hon är dottern till en av mina lecturer! o hon kommer till Bath idag o det finns en party o vi kan hälsa på henne o allt! fast orka..

Try it

Lisa skulle du köpa stutsmatta skulle hundarna säkert äta upp den innan du hinner hoppa på den! haha

Pank? Jag har en liten trick som kommer göra dig tjäna några mynt, kolla på dina vänner, välj en o säg "du är skjuldig mig!" Vet inte för er, men det verkar som det fungerar 75% av tiden. turned out folk är skjuldig mig ca 20 pund..

Annars, igår va jag ut, UT! good lord.. pre drinking i mitt rum med.. kulast va att det va 3 tjejer, försökte se vilken va Kalotte, Annika lr Emme, men tror det va 3 Emme som jag hade.. Köpte en Absolut for the occasion, en som hade en skin med:

Här med min väldigt pig mine.. Som en idiot köpte jag biljetten o märkte några timmar senare att jag skulle börja kl 8 idag.. Men det va kul ändå, silent disco, coolt coolt, träffade lite folk.. Flaskan kan gå i min collection när jag kommer hem! woohej..

Eeeeer...

Hade väldigt go köt på måndag, marinerad, masserad, den va sååå juicy o tender o allt, så hade jag god vin med! mmm..

Eeeem...

Fick mina betyg med, I passed, 2 first, 1 av dem är en extra så det räknas inte så mycket, 2 2:1 tror jag, men 1 av dem va 41, 41!!! så va det en 100% exam, fatta va nära lr?? passing grade = 40. måste jobba mer..

Eeeemnemnem...

aaoo.. blev facebook raped med... dem la min bild där jag är nästan naken i min korridor förra året som profil bild, skrev att min födelsedag va idag.. At least dem skrev inget status!

RSS 2.0