Skön dröm

Inatt hade jag 2 coola drömmar! första va jag i vatten, jag flöt typ, det va i en sjö i Sverige (vattnet o trädarna såg svensk ut..), det va jätte, jätte lugnt, ingen våg, det va tyst, kände mig jätte bra! Några kullar runt om med gröna skog på, o det va så skönt! Sen gick jag upp o gick på vattnet :D Det fanns en motorbåt som åkte förbi, lite random, jag vet.. Men den gjorde bara 2-3 små vågor... Så lugn ställe...

Den andre åkte jag ner vägen under mitt hus i en bil. Fanns en bil framför o en tjej kom ut ur den bilen o kom in i min. Jag började åka mot Divonne o så blev jag på en motorcycle (vet inte hur det blev, men det bara blev så..) o åkte jätte fort! o när jag kom till en sväng som är vid en liten cliff så körde jag ut ur vägen o började flygga, o allt va så snygg under! funtastiska drömmar!

Att äta ute.

Igår kväll åt vi ute på "kullen" som är framför vår lägenhet, tog 2 sekunder att ta up bordet o det va asbalt! folk vinkade o allt! Va min idee :) Bara 1 flatmate vågade inte äta med mig men en annan tjej kom med oss ändå..

Universitet sidan (med baksidan av Stephen, en PhD som är personal tutor o just happen to bo i samma lägenhet som oss)


Det jag kunde se när jag åt (med Andrea, en Serbiensk/russ tjej (som är egentligen sötare utan glasögon...)


Bilden är tagen från vår lägenhets köksdörr


O bilder från Bath:


Total submersion

Om du vill köpa nåt nytt som kommer ändra nåt i dit liv, köp jätte bra hörlurar som cancels outside noise (lr nåt sånt), allvarligt, remember mina hörlurar som jag gjorde i Torpa? Iaf, kan inte höra det som händer runt om kring o ljudet är bara helt underbart. Ok, om nån ropar på mig hör jag inte, men the feeling man har är helt.. wow. Man hör inte sig själv skriva lr slå på tagentbordet, man hör bara musiken! just nu lysnar jag på lugn musik, datorn har lägsta volym o itunes har mindre en hälften i volym, o atmospheren är bara... wow.. känns som jag tog droger.

Allvarligt.

Jag tror mer o mer att managment kommer va nåt jag ska hata. De kommer ner knulla mig på sjukt dumma saker, det är jag säker på. Menar allvarligt, texten de frågade oss att läsa, jag lär mig att "If employees lack the required abilities, they are likely to fail." No shit! Men eftersom det är nåt självklart så ska de säga typ "Du skrev inte att om en employee lacks the required abilities they are likely to fail."

Äsh det går säkert bättre senare...

Idag ska jag träffa min personal tutor! wuaaa.. hoppas han är ingen dick head. Tror inte han är därför han svarade snällt på min första e-mail där jag frågade vem va min personal group tutor (nåt sånt..) i matte..



Barn

Några gånger underar jag om jag inte har hamnat fel! Allvarligt, de sista som satt bredvid mig såg ut att ha 15 år! O typ när jag vill fråga de andra om folket i deras lecturer ser lika unga ut kommer jag ihåg att de är 17-18... Så har jag hamnat i gymnasiet? Det finns ju några som klärr sig som när vi va på Grennaskolan :S

Annars idag har jag vart på mitt första managment (organisational behavior) lecture. Hon va en liten bitch. Allvarlig. Liten, fet, high pitch voice o klagar på allt. Det jag förstog: Man får inte fråga henne om massa saker, allvarligt massa massa saker, men hon är happy att få frågor via e-mail. Man får komma till hennes kontor att fråga henne, men man måste ta tid med henne för kunna göra det. Hon vissade oss 2 sidor, en med vad är expected från oss o vad vi borde expectera från dem. för hålla det kort, allt är expected från oss, typ inget andra hållet. Ok, jag förstår det är uni, men hur kommer det sig att alla de andra i science är sjukt snälla o vill bara hjälpa oss o allt? Fast det måste va nåt med department of business lr nåt, bara att se vilka folk som finns där o vilka finns i science! allvarligt, stor skilnad.

+

Eee, lite mer positivt, träffade Alex o James igen på en lecture. Måste vänja mig att jag kommer alldrig ha samma mates på mina lectures.. Men iaf, vi åt lunch, bjöd dem på min kaffe (som blev kämpe gött), såg vart de borde (det va crap), träffade norsken igen, tiden att liften kom upp, sen hade jag lecture, märkte att en floor mate har samma lecture som jag.. O sen en sista lecture! tror min favorit subjekt är kemi nu. Det va gött o va glad att gå dit! som vanligt, kände ingen så satt ner nånstans o i slutet av lektionen blev jag sams med hon som satt bredvid, hon heter steph.. Iaf, hoppas jag träffar henne igen nån lecture.. Hon va cool, gör inte samma program som jag men alltid bra att ha någon att va med. Vi hade såna fjärkontroll med frågor o allt. på frågan "Vilken dag är vi idag?", bara för testa så tryckte jag på "fredag", bara för ha kul, men kände mig så skit dålig o dum att jag bytte till måndag igen. 10% tog en annan dag, 6% tog fredag. Kände mig som i en secret society of idioter. blev inte ensam att ta "What? isn't this first lecture of sociology?" på nästa fråga iaf!

Annars, ikväll hade jag "Do you have music" låten i huvudet så sjöng den o dansade i köket, o eftersom ingen här är van med mig... Aja det tyckte jag dansade bättre då än när det va Freshers week iaf! Sen skulle vi spela biljard, när vi kom hade byggnaden brandlarm, såg så spookie ut... den är så stor, ser ut som en spaceship från the 50's, det va svart o låten bara lätt som det va början av a massacre lr nåt...

Idag's lycka med biljard? inte så lucky..

Wohej..

Satt på väkaklockan 1 o halv timme innan jag börjar, så jag har tid o så kan jag komma i tid o allt. så vaknade 7.30, tog en dusch lugnt, tills jag märkte jag hade fel, det va 6.30 jag skulle vakna, jag börjar 8(.15). Grindade min kaffee, lagade den i Stephens French press men fick inte tid att dricka den o nu är den för kall. Kom precis i tid för min lecture men alla va redan inne o på plats. Satt ner bredvid 2 som jag kände igen men a.. inte så talkative. Men nu ska jag ha en till lecture, hoppas det går bättre.

Söndag

Ute o sprang med Hannah o Byron.

Åt Pizza med min flat o flat 2.

Kollade på criminal minds, Aqua Teen Hunger Force o X files...

Chillad dag alltså

Idag the Saturday

Vaknade tidigt. Skulle va på gymmet med en annan men han gick inte längre därför det öppnades senare, så tog en dusch. Precis när jag är jätte blött hör jag brandlarmet. tar handuken runt mig o går ut för märka att det är kallt o alla skrattar åt mig, så går tillbaks in för bytta om. Nice morning.

Lite senare åkte jag till stan med 2 andra. Skulle köpa mina böker men alla va några version bättre, så lämnade dem, tiden att fråga om det är ok.. Sen gick vi till Argos, köpte en cloth rack, liquidizer, 3 sås pann o en koffee grinder. Eftersom jag köpte "så mycket" fick jag en 10 pund discount :) Sen blev vi honkad av en bil med tchav tjejer i på vägen till Saintsburys där jag köpte kaffe. Blev jätte glad, kom hem, ville smaka kaffet så jag började diska min french press o fick sönder den när jag försökte slå den gamla ur. Så nu måste jag åka ner igen för köpa en ny french press med mina 10 pund discount.

Ksenias föräldrar som är här för helgen köpte en plant för köket! o jag köpte en basil plant o parsey plant föresten. Hon frågade mig att bytta jorden på den imon. O hell yeah ska jag göra det! snacka va coolt! tjejer kommer tänka "Wow vilken snygg kille som tar hand om hans plant! va sexy han är!", hell yeah.. Kan alltid drömma för fan.

What the..

Köpte mat! massa mat! yeeey!

Va på library induction. pinsamast så far.. de frågade "Lift up your hand if you already visited the library?" nästan alla lifter handen förutom jag, "Ok, who has not been to the library yet?", är den ända att furtift lifta upp handen "One? You up there! why not?
- Shit... Emm.... i don't know?
- You should visit it :)
- Em.. yeah... em.. i will :)"

Annars idag va det en sån fair med massa grattis saker.. Bland annat den här hatten:


En flatmate kallade mig in i sitt rum, han hittade en bild av mig på Bath uni freshers 09 gruppen på facebook.. Det va igår:



Sen blev vi told of av en man i en suit... "Are you joining the waterfight society?".. Iaf, det va mot en klassmate, Alex:


Bara så att ni vet, hon deserved it. Vi spelade nåt annat med vatten, blöt henne med nåt annat men hon blöt mig skit mycket tillbaks! Så vi slutade o kom till den saken där man har de vatten pistol för skjuta ankor för att raca typ. Hon o jag kolla bara på varann o börja skjuta på varann. jag vann.

They got me. Again.

Bastards. Va i mitt rum, aaa? o nån ringer på dörrn. Nån kommer ut sitt rum o öppnar dörn. Min dör är öppen föresten. Så hör jag "Hi! want some free candy?" så jag, jätte glad, kommer ut o precis när det blev för sent "So we're from the Christian Union and..." Så blev tvungen att prata.. Men min flatmate did the talking and listening.

Annars, träffade nytt folk, trevligare o allt. Fast lite svårt att fatta va tjejen säger.. hon artikulerar värre än vad jag gör!

Iaf, fick min lab coat o mina goggles. Coolt va? Min labcoat är hoodie style lr vad det heter. Menas att de är inte som på Grennaskolan, dem är säkrare..

Chillade med dem vid dammen med. Ankorna är så coola! finns så många o dem är inte rädd för oss, de åt ur min hand :D (kex alltså)





Annars ikväll, som igår kväll, orkar jag inte gå ut. Som tur är mina flatmates inte för mycket party animals, vi gick till en bar o spelade biljard, o nu ska dem gå ut. Men jag är vaken sen länge så det måste va därför jag är trött

Flirting with death

Fick nästan en kötkniv i foten igår, den landade på the sharp part o shakade som i filmer.. Trodde inte det kunde hända! o nu att jag vet det händer så kommer jag va ännu försiktig.. Annars när jag satt ner såg jag på en papper "Russian mafia =)" :| Tror det är Ksenias vän som skrev det, jag tror jag ska hålla mig ifrån henne...

Träffade min klass, känns de de känner varann redan. Inte många som gör samma som jag hittils. träffade en lite grupp, märkte snabbt att det va 1 snäll kille men som verkar tycka om gå hem, 1 iskall tjej o hennes kompis. tror jag ska försöka hitta andra folk..

O jag sökte för följa Ruska o Tyska! yeeeeey! kommer säkert drop out men men...

RSS 2.0