Lördag

Idag är det pappas födelsedag :)

sen ska vi äta på La Terasse, tre Michelin Sjärna tror jag (max 4?) o som ligger på hotellet där jag jobbade! det blir säkert gött

O så packade jag för imon. Det blir faktiskt inte mycket! 14.5 kg! fast mamma gav mig choklad o Champagne att ta med mig för gudmor mormor o morbror.. aja.. Men det är också tackvore pappa som köpte mig små vaccum bag för handbagage! asså ni, vet ni hur mycket jag har i den lilla bagagen lr?? det är ju sjukt! kan köpa massa klädder utan att va övervikt! + att jag har massa plats i min stora bagage för nya skor lr nåt.. aja ändå om jag planerar inte köpa sko, bara flipflops.. (hur säger man FlipFlop på franska? felip felop.. haha.. jaja det är kulare när man säger det...)

Så tog jag några printscreens av stockholm så jag hittar min gudmor o min mormor. brukar kunna vägen bara jag kollar på kartan, men man vet aldrig.

Igår kväll va jag hos Frederico! o han har en liten hund! en sån som CA har, men liten! han är bara 4 månader! o han är så sööööööööööt! o Frederico är helt.. aa... som ny pappa! o typ han är helt hyper men när han sätter sig på nångons ben så sover han! o hans ögon! naaaaaaaw...



O så ringde Fleur för hälsa hej då :)

Fredag (redan???)

Söndag, kommer till Stockholm, hälsa på mormor, sova över hos henne.
Måndag, hälsar på gudmor, sova över hos henne.
Tisdag, åka ner.

kort, men kan inte bo hos de mer. kan bo hos lite mer folk men eeeee... Ska kanske hälsa på en släkting som är rikstagskvinna som är också i EU kommiten, kan va kul att besöka rikstan om hon är där...

Så kollade jag tiderna med tåg o buss för åka ner, o wow.. så kommer kanske hyra bil. dyrare, men ska jag åka Arlanda-mormor-gudmor-rikstan-Torpa, det är mycket smidigare att ha bil! särkilt med allt bagage.. Så kollade med CSN, de gav mig ett pris (5% mindre) så ringer jag Gold service (för mitt kort! hell yeah), första gången va tjejen "eee men du är 20 o man måste va 21 så du får inte hyra bil...
- me... det är ju skrivigt på websidan att man kan va 19 så länge man betalar lite extra!
- eee men tro mig jag jobbar här o man kan inte..." o hon va så otrevlig, så ringde Sverige, han va jätte snäll o sa "men javisst! 19 men du kommer betala lite extra då", så ringde igen, fick en jätte trevlig kille men det konstiga va att Gold service har 15%, däremot kostade det mer än CSN...
Så nu ska jag bara vänta för Erik för se om han har rabbat, sen kommer jag nog hyra bilen efter 5 timmar "ska jag göra det lr inte? ska jag göra det lr inte? ska jag göra det lr inte?.."
Kollade på en annan bolag, det va skrivigt "Mercedes nånting..." men bilden va av en BMW...

Kanske bör jag öppna konto hos Swedbank med? ha lite pengar där, så får jag fri bank kort o ID-kort! wohej..

Onsdag

Igår kväll hämtade jag brorsan i Versoix, han kom med en colleg som vi skulle slänga ut hos henne.. men wow va hon va söt! Hon va i St Andrews (som accepterar mig unconditionelt, hehe...)

Idag fick jag en bonus från banken :) o det va gött! det är ju good news med, får jag bra bonus o vi är under kris period betyder det att banken överlevde själv, utan att staten hjälpte! lr antar jag iaf... hörde att bankerna som fick hjälp fick inte ge bonus.. hmmmm....

Sen drog vi till Geneve Mariana o Pappa o jag. åt med Erik, jätte god lunch :) på en restaurang där min farfar byggde nånting.. kommer inte ihåg vad..
Sen drog vi till affärer! köpte en ny skjorta, den är snygg, tänkte ta en till men det skulle bara se ut som jag har samma typ av skjortor hela tiden.. fast de är nästan alla likadana ut nu! what's up with that??

Men snart... snart! SVERIGE! hoppas verkligen jag kommer hitta massa klädder..

Tisdag

Imorshe, ingeting som hände.. helt döt

I eftermiddag åkte vi till Carrefour, träffade Fleur's mamma! kul att Fleur ringde mig igår med! sen åkte jag till Banken där jag jobbar

o wow.. minst 4 nya folk, inte lika många kunder, några säger att de har typ inget att göra.. Men trevligt att se alla som är kvar iaf! 3 från förra året åkte till andra agencies, 1 slutade.

Hon som jobbar istället för Fleur är systern till flyckvännen till Debernard (som jobbade på min agencie förra året men åkte till en annan)! Borgnis (han som skickar text som en pervo till Fleur) sa till mig att skulle jag försöka nåt på henne skulle de vänta mig på slutet på jobbet. aja trodde att så sa man inte sen högstadiet o jag är inte lika kåt som honom o hoppar på vad som som rör på sig. + att chefen sa att när hon kom så va hon klädd med väldigt korta klädder, hoppas hon är ingen sån skit unge nu.. palla ha en sån barbi docka som partner!

Så ringde Fleur igen idag, så berättade jag va som hände på banken, hon va sur att de bytte till det andra stället.. hon bjöd mig för komma till Lyon med i Juni, så kommer nog dycka upp där! :)

Sen skulle jag åka till Geneve men vill inte va i rush hour, så åkte hem..

Måndag

Idag sprang jag, va lite på gymmet, åkte till Chavanne för sätta min kavaj på pressing, Sam hade hält snake bite på den.. så skickade jag ett brev, solade, hämtade ved, så blev jag as trött helt plöstligt, försökte sova men gick inte..

Iaf, 4 pers som jobbade med Erik fick sparken idag (därför av krisen). 1 av de va en dam med 2 ungar o som håller på skilja sig. Ändå är hans grupp en av de bästa, han jobbar med de rikaste av skandinavien o Benux! De får inte ens 1 månad (därför av bank secrecy)!

Snacka om det, det kommer verkligen förstöra Schweitz det att de tar bort den! Schweitz typ lever på det! o nu att det går bort därför av Frankrike o USA så är hela landet körd.. säkert massa pengar som kommer gå bort nu! ändå om det är inte alla kunder som håller på med skatten.. Skulle jag va millionär skulle jag också vilja ha secrecy, ändå om jag betalar skatt liksom! undrar om de siffrade kontorna (kontor men bara siffror, inga namn, som bara bankmäklaren o kunden känner) kommer fortfarande finnas! hmmmm... Undrar om Schweitz ska fortsätta va dyrt, särkilt Geneve! äääääsh..

Söndag

Igår kväll va jag med Fleur, vi gick på en bar fast vi tycker mer o mer att vi passar inte längre där. Ok det va en kämpe fin bar, men det bara såg så fel ut. När jag går ut i Southampton går jag ut där de andra tycker att det är billigast o vart de kan köpa så mycket sprit som möjligt, toan är oftas skit o allt. I Geneve är allt ren, alla är fin klädda, rika o allt.. så stor skillnad! o jag känner mig inte längre lika välkomen dit. Men vi hade en trevlig kväll ändå :)

Sen idag hände det inte mycket liksom.. Erik o jag kollade på Slumdog Millionaire, vi ska kolla på en till kväll senare.. det va mer som hände men har så dålig minne..

Yey

Så är hemma, tartaren va god, racletten med, o nu lever jag livet.

Erik klippte mig:


Vi åkte till Balexert (där vi kollade på Babylon AD o den andra..), så märkte jag jag hade glömt mitt kort... jag som hade ganska bra rabbat där.. aja..

Så ringde jobbet, de ville mina datum för sommarn, fast måste åka dit nu för säga att jag kan jobba hela juli o agusti! tänkte kanske åka med Fleur..

Snacka om Fleur, kommer nog träffa henne ikväll

bastade med igår kväll.. så skönt!

Eeeeeeeeeeeem... aaa...

Annars aa.. frågade pappa att läsa mitt mejl, iaf det som kom från banken men Mariana gav inte det till honom.. Så fick pengar från banken som jag kunde reinvestera o hade jag haft gjort det skulle de ge mig 17% extra, fast det fanns en dead line.. så Faaaaaaaaaaaaaaaan!

Hemma!

Igår kväll hälsade jag hej då till alla, pratade med Amy med :) hon är så speciel när det är bara hon o jag, hon vågar prata med mig mer :)

Aja, så idag vaknade jag tidigt, städade badrumet igen, tänkte det va nog bra.. trodde att min väska va för tung så tog bort min stora jacka o min snowboard jacka, trodde jag va övervikt!

Så a, tar tåget, tar shuttle buss, så kommer jag till flygplatsen så ställer jag mig i en kö men tyckte att nåt va konstigt, så vänder mig till nån
"This is not for checkin is it..
- Nop haha.. I was wondering how you could managed to get this huge lugage as a hand bag!"
Men såg en söt tjej.. o wow.. hon va söt.

Iaf, vägde bagagen, 18,7kg... fan kunde haft ta med mig jacka! särkilt att här är det kallt med.. aja, bara mer plats för nya klädder!

Så kom hon i samma plan, tänkte "ok sätter hon sig bredvid mig ska jag prata med henne", jag satt mig på koridor platsen så fanns det en plats i mitten (o en kärring vid fönstret) o gissa vart hon bestämmer sig att sita? scrolla ner! ;)
































Inte bredvid mig. ee det fanns en plats bakom mig som va också korridor! varför skulle hon sätta sig i mitten liksom?? faaaaaaaaaaaaaaan... aja.. sen tänkte jag att jag skulle försöka prata lite med henne efter vid landade (hon va ju kämpe söt), men så bestämde jag att det va för lite tid o jävligt konstigt att nån bara dyker upp på en flygplats o säger "heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!" så a.. fan.. nästa gång kanske

Sen, åkte till carrefour (så skönt att köra igen!), så hem, åt Tartare (rå kött med krydder (aaa det är en måltid)) o försöker ringa fleur för veta om hon vill dra till banken, de ringde för fråga vilka datum jag skulle jobba på..

Kortaste dag

Imorshe skippade jag matte o gick till Gymmet istället, körde mäst armana, gick hem, det är varmt o soligt! städade badrummet o fortsatt packa.

Lunch, pasta men hade inget ägg lr pesto, o har bara en sån stor burk med sås som jag ville inte öppna därför jag drar imon (!!!!!!!!!!), så hade bara spices för pasta... det va tort... nu har jag bara en liten pack med kyckling o en choklad efterätt i kylskåpet! ikväll ska jag ha curry.. mmmmmmmmmmmmm......

o vet ni vad vi ska ha imon kväll när jag kommer hem??? RACLETTE! ("racklätt"), tror det va det vi hade tjejer, ost som man lägger på en liten spad o in i grillen... SÅ GÖTT! vi ska ha det därför min lilla kusin (som är egentligen 18...)(brorsa till den lilla galen o otrevlig kusin..) är på besök i Geneve med hans klass.

Så gick till kemin iaf, det finns 2 väg för gå till kemin, på en brukar det va en tjej o hennes kompissar som försöker flörta med mig varje torsdag, så tog den andra vägen, men när jag kom till glasdörren såg jag massa tjejer som kollade på mig.. aaa det va dem. Varför har de byt ställe?? aja, snabb prat, alla är glada

Gjorde en buffer o efter en timme att vi hade vart här o jag hade svarat på frågor o allt så säger läraren "aa ok men du kan gå då :)"!!! så kom bara för 1 timme istället för 3! wohej!

Så gick hem med Emily, hon som blev också vatten splashed av en bil med mig, gick hela vägen till hos mig, på vägen fanns det 3 tjejer, när vi gick förbi sa de med väldig tchavig dialekt "Nööice gläääaaassäääz" (nice glasses)

O nu är jag hem! wohej! happy dag! sol, varmt, ikväll curry, imon raclette...


Herregud va jag vill ha CHOKLAD!!!! NJAAAAAA!!!

Wednesdag

Gick ut igår, va ok, inte långt o allt, drack inte heller...

Igår, lite pinsamt, kom in i klassrummet, o börjar ta bort jackan, som vanligt.. a jackan.. det va varmt ute o jag hade bara en skjorta på mig, så märkte efter första knappen att jag höll på ta bort min skjorta..

Sprang en timme idag igen! i slutet träffade jag lite folk då o då.. lite kul..

O nu börjar jag packa! yeeeeeeeeeeey! fast har typ inget... tog allt jag ville bort + det jag behöver o min väska är (nog) inte 20 kilo! what the... Fast när jag kommer hem från Sverige, o yeah baby, då kommer du va full av nya klädder o flipflops! lr hoppas jag iaf... om jag hittar nåt..

O sol... sooooool... sol sen några dag o tills jag åker... va skönt!

BBQ med klassmates i eftermiddag med, bakom min block, hell yeah, behöver inte röra på mig för mycket..

Måndag

Igår kväll.. wow va pinsamt... gick på Quizzen med Teodor (svenskan) aaa? o aa.. vi va tre, alla andra grupper va typ 6 styck.. o a.. alla fick mellan 43-64 poäng, vi fick 23 :) aja kul ändå att träffa honom

Det fanns en tjej där, jag satt ensam o teodor skulle hämta mat, hon satt framför mig typ 2 bord framför o märkte att hon kollade typ på mig, undrade va hon ville o allt, sen märkte jag att hon såg ut som en tjej som brukade va med Claire! (tjej i Frankrike) o typ ville fråga henne om hon happen to come från Geneve men då kom alla.. så tänkte "ok, kanske när alla dra ut då", men det va för mycket folk som kom ut samtidigt, så aa.. sen såg jag hon hoppade på samma buss som min! så kommer in, de satt sig på såna 4 pers ställe, stälde mig på den andra men mot tjejen, tänkte "ok, när vi drar ut bussen", men när bussen åkte så frös de därför fönsterna på min sida va öppna, så stängde de, så hörde jag de säga tyst "hmm that's nice of him" o så, så böjer sig tjejen som jag trodde känna igen till hennes kompis o säger tyst "he's cute..", så sket i det totallt! det skulle va för pinsamt att fråga henne längre! hon va med hennes kompisar ändå.. så började prata med Claire på Facebook, såg hon svarade, ska kolla va hon skrev.. (26 new messages.. woooow...) Har inte pratat med henne seeeeeeen... 2-3 år? lr vad är det.. kommer inte ihåg... vi hälsades på varandras födelsedag iaf!

Idag, så skön dag! soligt o allt! kom 5 minuter sent, min lärare verkade helt upprörd! "Oh! you made it! :D" hmmm..

Annars nu tänker jag inte skriva om mina noter längre, bara den kapitlet sen är det klart, får bara ta med mig papprena nu.

A Bath kan nog va bra iförsig... jag vet den är skit bra! med Edinburgh är den första! fast aa. mellan den första o den andra... Är Bath mer känd kanske? måste fråga de andra... fast de frågar Grade A, vet inte va de vill i procent, så måste ringa dem, är det för högt kan jag inte åka dit ändå.. hm...

Härlig dag

Så härlig dag idag! soligt o varmt! sprang med Bex,lämnade henne hem, sen sprang jag själv en timme

Sen åt vi ut, spelade frisbe, sen gick vi promenad på en park, sen gick vi till Tescos köpa glas.

Sen tog jag Tasha o Billy ner till recycling, så klart Bex o El va inte riktigt upp för det, när jag frågade "behöver en till människa för recycling, det tar inte ens 5 minuter" efter tasha sa jag, El o Bex bara kollade neråt o allt, som små barn som vill inte man ska fråga dem. så frågade El därför hon gjorde inget, fortfarande ingen reaktion, men då sa Billy "yeah i'll go", då börgar Bex o El röra på sig, latmaskar

Nyheterna

Jag fattar inte franska nyheterna, jag får damp! de brukar ta bort så mycket på podcasten! så de säger alla titel på början o går genom några (när på tv så vissar de allt), o de tar alltid de ointressanta! typ interview med en minister lr nåt, eeee det kan man inte vissa, men interview under hälften av tiden med en artist, ja då är det viktigt, o andra hälften av tiden va på en annan artist som dog! wooolej! vi är inte på "people magazine" lr nåt!

Iaf, igår har jag kollat på... Watchmen, o wow... woooooooow... gick dit för kolla på efferkterna, trodde att historian skulle va skit, men wow... den va så bra! det va så... coolt! gick med Rida o Billy o vi tre va bara woooooooow! tror jag ska köpa DVDn, o musiken från filmen med! därför.. wow...

Gick till Asda också, köpa mat med billy, köpte curry för en gång skull.

Gick till gymmet o lärde mig en ny sak! jag va på en sida med några tyngder o allt, så ser jag andra sidan en man som ligger på en ball med en tyngd över honom, så vrider han sig på en sida o den andra, det såg painful ut, men jätte bra! så gick till honom o frågade va han gjorde så förklarade han mig, o den är skit bra! svår, men bra! det pinsama är att han frågade mig att försöka först därför han hade 1 more set att göra, så försökte jag, åt sidan, men tyngden blev så tung o det började bli svårt att få upp den igen, så a.. ramlade, slog mig på väggen o bakom mig hörde jag skratt :( fast vet inte om det va för mig därför ingen kollade! aja.. pinsamt ändå.. va inte så mycket folk ändå

Igår sa Bex att hon ville springa med mig, nu ska vi se om hon orkar nu..

Bath sa conditional, men tänkte ta Edinburgh, sen sa Erik att skulle jag bytta är det nog bättre att ha Bath, o Bath är ju andra universitet för Pharmacology ändå! men är ganska säker jag vill göra pharmacology.. hm... så svårt att bestäma sig! Bath, det finns namnet också i Bath... det är så känd! är Edinburgh lika känd? svårt...

Haha, kom på en sak, vår kemi lärare vissade oss en graph på hur oftas man kommer under lexionerna (x axis) o betygerna man fick på examerna, den från förra året, det mera man kom det bättre betyg man fick, vissade andra gruppen, ungefär samma graph.. så vissade hon den för vår klass, det va bara en stor fyrkant av punkter i mitten av graphen med min poäng untaför, långt åt höger, o högst upp! det såg ingenting som de andra... har verkligen hamnat i en remarkable grup! aja det va kul då..

Kinki

Ikväll va det Kinki natt, drack inte, skulle inte haft gått där om det inte va någons födelsedag, o det va Amy's, aa jag vet, vi gick ut på onsdag men nu va det dansgolv. hatar det mer o mer verkligen.. så mycket folk man kan knappt gå, de flesta är bara fulla, kan inte gå o bara puttar på alla... inte ens hälften av musiken är bra, jag känner mig inte för dansa som en galning, varför ska jag dansa för en musik som jag gillar inte? o dessa tjejer som vill hela tiden att man ska ta på de... känner mig bara inte för plocka upp en tjej på en nightklubb för ha en one night stand! ok wow, du hittade nån full tjej på dansgolvet o hade sex med henne, wohej grattis.. + att om jag skulle göra det skulle jag nog bara gå tidigt eftersom jag kan inte somna under morgonnen, som en riktig jävel.. samtidigt orka vänta att hon vaknar, o vad säger till mig att hon vill se mig igen ändå.. mmm känner mig så tråkig ibland..

Verkade som de sket totallt i mig när jag stack, stor kram till Bex o Lucy när de stack lite förre, så sticker jag, inte ens en hälsning, bara nickar med huvudet.. måste nog gå ner till de för fråga om allt är ok, men vad tjännar jag på det liksom..

Snacka om känna sig, några gånger känner jag mig som en jävel faktiskt.. asså tänk, jag har inte ens sagt till de att jag skulle bytta uni förän typ 2 månader senare, jag sa jag sökte sen o allt.. det är dåligt att ljuga jag vet, men ljuger man ska man ljuga till slutet. Men det är också att typ jag börjar här, börjar känna folk o allt, o istället för stanna på samma universitet o spara på kompissarna så bytter jag universitet o bytter kompissar... Det är ju så kallt av mig! Bex berättade till alla att Edinburgh gav mig ett svar, inte ens hälften av de som va med visste inte att jag skulle bort..
Jag drog bort från Frankrike med, inte att jag hade många många kompissar då, men bara att jag lämnade de.. har fortfarande kontakt med de iaf, lr typ.. de ligger nånstans i min msn lista..
Om jag hade haft en flickvän i Southampton skulle jag bytta ändå. Kom igen, skulle inte vem som helst stanna för sin lilla älskling istället för bytta till en bättre universitet?
Är jag med kompissar men jag tycker att det är tröggt tänker jag alltid på gå tillbaks till mitt rum.. Fast nu har jag en reason: några gånger tycker jag inte om samma sak som dem, typ jag tycker inte om football, jag hatar one man show därför jag tycker inte de är kula, känner mig bara utanför när de snackar om "den killen de träffade andra dan o som va så het"..
Det är nog därför jag har så svårt att träffa nytt folk.. det måste nog synas att jag är nån jävel.. måste nog synas på det jag säger o beter mig! men försökte va snällare o allt när jag kom till england! så vart gick det fel? Är det därför jag tycker inte om deras komiker som de älskar? jag har inte lika kul som de när vi går ut? snacka om det, det kommer va svårt i Edinburgh om jag drar dit, alla ska ju ut på freshers, vad ska jag göra? aa jag ska nog med, men kommer nog inte gilla det! kommer nog försöka dansa o göra som om jag har god tid. låter bra.. Fan några gånger kan jag inte ens fatta att jag kan va så kall.. men vad kan jag göra? det är ju svårt att lära mig ha kul på ställe jag inte tycker om..
Önskar bara jag kunde ha lika kul som de

Gran Torino

Vart på Stan o köpt en ny skjorta! o den är grön, vill inte folk springa runt för slå mig under st Patriks igen därför jag har inga gröna klädder... Den är faktiskt bra! jag som tycker inte om att ha färgade klädder.. fast aa.. den är typ.. svart med gröna strypor.. kan ta en bild senare, kaaaanske...
Det som jag inte tyckte om med skjortan är att man fick en liten slips med den.. en sån.. smal slips... vad är det förnåt? nya modet lr? jag är väll ingen liten unge som vill ha den här nya "rik o stylish douchebag stilen" heller! va ska jag göra med en sån lr? aa det är nog bra för hänga sig antar jag.. fast tror inte den håller! o det fanns såna på alla av skjortona! kan ni tänka er? efter min femte ska jag ha 5 av såna mes slipsar! Vill ha såna feta coola slipsar! ok det är lite pappa-ish, men 100 gånger coolare! Jobbar jag kommer jag alldrig ha en sån liten slips! fast har jag en ny partnär på jobbet o han har en sån liten slips o jag har en av mina, kommer bara säga "who's your daddy?", hell yeah... Slips säger faktiskt mycket..
Han som sålde mig skjortan va kaaaanske inte bög, men han såg bög ut.. undrar vad som är med dem som säljer klädder... det är samma sak i geneve, 2 killar i de 2 affärena jag går mäst till är böga! (jo.. tro mig..)
O det va en till skjorta som de sålde (fast grattis slipsen va en NORMAL, inte mes) fast inte min storlek :(

Några dag sen gick Zack o Guro på Opera aaa? Zack gav mig sina... vad heter det nu då... såna som man kollar i så blir det störe, som man andvänder på Opera därför det är för långt bort.. aja, iaf, han gav mig sitt par o det va ingen bra idee... aja ger mig saker att göra under dan iaf...

Är typ klar med min essay, måste bara skriva en liten sak... det jobbiga nu är att alla i min klass börjar jobba på den nu, så alla är upptagna.

Städdade mitt badrum o mitt rum idag! fast måste va klar med torka mina klädder innan jag kan damsuga.. Mr Muscle luktar gött föresten

Köpte vin! 3 flaskor! de hade inte den jag ville men jag tror de jag tog va bra.. får väll smaka lite nytt iaf! det är ju jätte bra!

Kollade Dark City igår kväll med några, o wow.. den är gammal, men jag lovar att Matrix tog saker från den.. kolla på filmen o ni kommer fatta vad jag menar..

Onsdag tisdag

Igår skulle jag vindsurfa, sen tänkte jag att det skulle bara förstöra mina händer.. så det va synd. Så gick till biblan istället med Nina..
Sen kvällen gick vi o fyra Amy's födelsedag! nice restaurang o allt.. Pete o Sam ville tävla om vem som äter mäst. De slutade när jag åt mitt andra pizza. jag som ville va bra på budget.. det totallt exploderade den..

Sen idag, sket i matten, gick för kemin, lärde mig inget.. men är så rädd att missa nåt! på tisdag är det buffers, jag kan ju buffers, men what if... Jobbade med Joe faktiskt! vet inte vad som är fel, men hon har vart snäll på siston.. träffade henne igår o hon va också snäll!
Sen eeeem... aaooo... hem..

Billy Rida o jag tänker kolla på watchmen, personligt tycker jag att det kommer nog va töntigt, jag vill bara gå dit för se special effekterna! den ser cool ut faktiskt!

O Nej!!!!!!!! imorshe kom det en dam för se hur va vår lägenhet o allt, så sa jag att dörn på spisen öppnade sig när det va varmt, ville bara att de skulle fixa dörrn! vet ni va de gjorde? HÄMTA EN NY!!!! o en mindre! hurt ska vi sätta in vårra stora pizzor?? o hur kan vi koka nu?? det finns knappt plats! särkilt när vi andvänder wokarna! ooooo neeeeej... måste stanna hemma tills när de kommer för ställa den in, förklara att vi inte vill ha en ny! ändå om jag måste stanna hela dan! skit i essayn o gymmet o allt...

Tisdag

Gick ut igår kväll, en till drop out som kom tillbaks för festa, jag o rida missade bussen så vi gick, såg ut som Amy ville inte prata med mig, hon pratade med bara Rida istället, skit samma, men efter en tid tyckte jag det började bli löjligt att hon typ ignorerade mig, så istället att vänta att hon skulle bli full för att hon skulle äntligen prata med mig sket jag i det o gick hem. De andra va med deras course friends ändå. Jobbigast är att jag tänker inte ens stöta på henne, vill bara va kompis med henne!

Idag va vi 8 pers på lexionerna, jag marinerade köt i rödvin, blev jätte lyckat, skulle spela poker men vi blev bara 3 så ingenting händer, Billy o några andra gick ut i en scotish bar, Zack o Guro gick på Opera, Bex o El har girly film kväll... så det blir en ensam kväll igen...

Bex sa till mig att det va vindsurf imon, kl 13, typ 15 pund, kan va värt det.. men måste klara min essay med innan måndag.. hmm.. har nog tid att gå dit.. men jag känner ju ingen där.. aja kan va skönt att va på havet lite.. Jag skulle iförsig va med Nina, men hon skulle jobba på hennes essay...

Imon är det Amy's födelsedag med, vi ska äta middag nånstans

Fan va utråkad jag är... nog för sent för åka träffa Nina med, hon bor så långt bort, samma sak med svensken (som blev interviewad av svensk radio idag föresten!) o han måste va med hans flickvän ändå, ska inte hoppa in på tjej film kvällen..


Måndag

Igår kollade jag o de andra på när Sam spelade Rugby, det va NOC (sam)(National Oceanography Center) mot Medics, o de vann! Medics brukar vinna så det va kul...

Annars skrev jag om noter, har fortfarande en hög att skriva, o det blir störe o störe.. samtidigt skulle jag inte riktigt behöver skriva om men men... aja... Skriver bara det jag behöver ändå så det brukar va mycket mindre..

När jag höll på skriva min essay också ville jag ta upp det med hur man skriver proteiner genom DNA o RNA o codons, anticodons and company, så ville ta upp mina noter, inte på datorn, nehe, inte i papprena heller, nehe.. så gick till min biologi lärare för fråga en kopia, vet ni hur confused jag blev när hon sa "men... vi har inte gåt genom det ännu.. vi ska göra det senare!" :S:S:S:S Va sååååååå säääääker vi gick genom det...

Annars idag efter 20 minuter att jag satt stelt o bara stirrat på min oöppnad notebook därför jag va klar med en "pack" som min matte lärare gav mig frågade jag "hur många packs har vi?" 12. kollar på min pack: "Pack 12", wohej, är klar med programet! så hon kommer prata med min tutor så jag behöver inte komma till lexionerna.. hade jag vetat det skulle jag haft läst om alla packs tidigare!

Nina hade cyckel idag! cycklade henne halvvägs (där jag tar bussen o hon cycklar en annan väg), men vill ha min cyckel igen! hennes cyckel va helt sönder o liten, wow med min skulle hela vägen va så kortare!

Söndag

Mmmmm.... Vilken morgon.. sitter med kaffet, solen i ögona, campuset är tyst o lyssnar på en ny låt
http://www.youtube.com/watch?v=JF4segJkmd8
Det är faktiskt gammal! men det i bakgrunden när solen går upp o kaffe i handen o fönstret öppet med fräsht luft... woaaaa...

Annars, igår, vad hände deeeåå....
Jag tvättade min spegel i badrummet, det va ingen bra idee, nu är det så ren att det ser bara realistikt ut, så nu tror jag att en fransman är i mitt badrum...
Vi gick till picnic i parken, gick till tescos först, tog sushi! faktiskt goda för va från tesco.. men de hade ingen wasabi...
Skrev lite o gjorde om mitt essay (måste göra lexor med.. f....)
Så va vi i köket en bra tid med, alla va där köken va full, vi hade te o kaffe.. sån trevlig eftermiddag.
Vi kollade på film med under kvällen

aooo...

Ringde hem:
1) Min brorsa's födelsedag idag!
2) Min syster har fått jobb på FN! Hon ska jobba för en indian non governmental organisation som är mot pakistan o terrorism o sånt
3) Min kusin (Amelie, svensk) ska (ÄNTLIGEN) gifta sig!! hennes pojkvän (Paolo, portuges) jobbar som flygledare i Cornwall (England) o när hon skulle flyga hem till Sverige så frågade han henne att gifta honom genom... eeeeem... Flygplats interfonen?

Svensk

Igår började en svensk som jag träffade på nordsoc prata med mig, hade pratat med honom typ 2 gånger, sen bjöd han mig för spela tv spel :) jätte snäll va han

Sen gick vi ut då, ganska trevligt. Så det va Bryony som droped out som va tillbaks för kvällen o Bexs pojkvän. jätte trevlig är han. Pratade med Sam också, han va trevlig, antar han va stressad under veckan lr nåt, Pratade med Amy också, hon va jätte trevlig! men hon hade druckit en del, hmmm... Så vi gick ut, fick gratis marshmelow vodka shot (??? jag vet, men gött), sen gick vi till en annan ställe, musiken va skit o va inte ensam att tycka det, Sam höll på att typ flörta med Amy med! men de är flatmates. Det är en sak som jag tycker inte om om Sam det är att han är så en opportunist när en tjej är full. Varje gång en tjej som han känner är full så börjar typ.. flörta lr nåt.. (Fact! inte den ända att tänka så!) sen drog vi hem

Taxi chauffören va jätte snäll! så sa han "hon bakom mig pratar inte så mycket va?" (det va bryony), lite senare bryony spyr en lite, wohej! chauffören "that's not good" haha... aja, de fick (hell nej inte jag! wolej!) betala 50 pund extra. men aja stannade med honom när tjejerna gick för hämta pengar. han berättade kula spyr händelser, trevligt va? :D han sa att en gång hade han fått brand new bil o så spyr en tjej genom fönstret men det går inne i dörrn genom fönster hållet, så de fick öppna insidan av dörrn o hitta massa spy... trevligt!

Sen gick Zack Guro Billy o jag till Toms rum. han bor i R block, när vi kom "Ow.. är det inte där nån tjej begåt själv mord på början av året?" "aa jo..", senare i köket
Tom: "aa nu är vi fem men innan va vi 7"
Jag: Va hände med de 2 andra?
Tom: en slutade
Jag: o den andra?
Tom: hon begåt självmord
Jag: ow.. ow... woops...


Fredag

Bryony är tillbaks idag, hon droped out typ en månad sen. så ikväll ska vi ut! men tänker inte dricka.

Sam verkar va sur på mig för nån reason. han pratar knappt med mig senaste veckan. Undrar va jag gjorde nu då.. kan inte va rugbyn när frankrike van över wales, det skulle va lamt. så vad? Hatar när folk bara slutar prata med mig sådär

Skriver fortfarande mitt essay.. med den går väll bra! fattas några hundra ord men men..

Gick till gymmet idag med, trevligt trevligt...

Åt ratatouille med.. mmmmm... massa grönsak för en gång skull... :D

Tvättade massa klädder med

Vad mer...

a.. annars aa... den här helgen ska va tråkig igen.. alla som kommer va bakis på morgonnen (från kl 11) o bara stanna i deras rum hela eftermiddan antar jag.

Assessement

Märkte imorshe att jag hade matte prov idag, wohej! märkte det 5 minuter innan bussen gick.. jag som tänkte ha trevlig morgon.. Kom dit, satt mig.. bordarna tillsamans gör ett stort U men alla va på en sida, såg lite kul ut.. kände mig konfident, det jag gör hela tiden, kommer gå bra.. öppnar pappret.. ööööm... öööööööm... öööööööööööm... alla frågorna som jag kunde göra innan blev bara svåra! de va inte ens svåra! nästan lätare än innan men va bara så confused... gjorde om 3 gånger samma graph med.. i slutet tänkte jag "eeeeer, skit samma, glöm det o dra det är ingen idee att kämpa.. det räknas inte för final grade... lr?" stänger pappret "detta assessement räknar för 10% av din final grade" faaaaan... iaf, fick tillbaka hjärnan o gjorde allt! men märkte i slutet att en va fel o hade inte tid att redigera den.. aja.

Sen va det kemi assessment! den va faktiskt kul... man skulle skriva en plan på vad man skulle göra, vilka test att göra först, second o så, vad man skulle hitta, så gjorde det, tog mig 5 rad, rittar upp molecularna, jätte lätt, o börjar jobba. så hör jag läraren "ni behöver inte skriva mer än en halv sida! frenchie wrote only 6 lines!" alla bara vänder sig till mig, jag va den ända med labbcoat o som hade redan börjat experimentet.. inte pinsamt.. inte pinsamt.. skriver allt jag skulle skriva.. o klar! kollar upp, alla fortfarande jobbar o klassrummet va tyst.. aja...

Hade en fråga som jag kunde inte svara på dock... en sån så enkel att den är svår! skrev nåt totalt omöjligt, hoppades att resten av poängarna skulle ta mig upp. gick ut, träffade folk så sa de va svaret va.. NOOOOOOOOO... massa poäng borta för så enkelt! kommer tillbaks, läraren kommer, "aaa nu vet jag va det gör.. skrev fel på the assessment.." o på skoj "skulle jag kunna få den tillbaks så jag kan räkta det?", läraren "well, it's open book so... yeah" :D:D:D:D:D

Vädret i regnland:
Måndag: Stor sol! wohej!!!!!
Tisdag: As regn
Onsdag: SOL! YEY!
Idag: Snö på morgonnen, regn resten av morgonnen, SOL o varmt på eftermiddan
vad i...

Vi kollade på "Donkey Punch" igår kväll, i slutet tyckte vi att det va skrämande att ha sex o vi ville inte ha det längre.. iaf som på filmen.. vill ni veta varför, kolla på hela filmen så ska ni se...
Så kollade vi på "Taxidermia" efteråt, men den va bara konstig så vi slutade kolla på den.

Skön dag

Vilken skön daaaaag! soligt! varmt! mmmmm... Åkte till Asda imorshe, köpa mat.. köpte massa grönsak, ska göra ratatouille o såpa.. o gissa vad.. 3 påsar MsMs o Maltesers för 3 punds! förra gången va det för 4 punds! men tog bara 3 påsar o inte 6.. dumt av mig.. Köpte en stor paket öl med.. aja.. det är väll bättre än att dricka ren sprit iaf! fast jag som vill sluta dricka sprit... aja.. vill iaf sluta va full... (Herregud va MsMs är gött...) Annars håller jag fortfarande på skriva om mina noter, det tar tid men måste va klar innan lovet. Men måste skriva essayn med! hmmm... Annars a.. Special biologi lektion idag därför vi missade så mycket därför av snön.. men kul ändå... vi va 5..

Fransmans fantastiska dag

Vart på lexionerna, vi va 8, faktiskt lite kul på biologi när vi disekterade en kidney, ett hjärta o lungor. Om ni vill veta, aa hjärtan o lungorna luktar jätte mycket men det luktar kött o man vänjer sig. fick iaf röra på allt! det va kul...

vet ni vad, det är ingen idee jag skriver mer om idag.. kommer bara shata om hur jobbig Joe o Jenny va. Annars, på vägen hem körde i en vatten pöl o blött Emily o jag, Emily fick det mästa, jag va bara blött

O ikväll ska vi ut, yey.. tänker inte riktigt dricka ikväll

O jag gick ut ensam till recycling med, antar det är ingen idee att jag frågar de andra längre. varje gång är det "ee kan inte jag pluggar.." när det tar inte ens 4-5 minuter att gå ner för slänga allt. Gjorde det när Billy Sam Tasha o Rida kollade på TV o El tog hennes te. Samtidigt är jag den ända som egentligen bry mig. Men Billy o Rida hjälpte mig några gånger innan, Tasha va sjuk o Sam bor inte här. El pluggade, Bex va på society, vet inte för Zack, men pallar inte fråga de längre

Quizz

Så himla jobbigt att ingen vill gå här! jag blir galen att stanna i mitt rum hela dan liksom! (fast åkte till Asda med Bex ändå idag) Alla bara stannar i deras rum hela tiden, hur kul är det liksom? de fattar inte vad det finns för skönt i gå promenad! ända tiden de går ut är för lexion, hämta mat lr gå ut under kvällarna. a då vill de gå flera km bara för dricka...

Annars, ikväll va det quizz night! varje första söndag av månaden. o oj.. förra gången gjorde vi ok, sist men ok. Det är i en pub där det finns 40-50 människor, inga studenter förutom oss men trevligt ändå. men ikväll.. woaa... det va bara förfärligt... när vi gick hem tänkte vi att vi behövde mer folk. vi hade en belgare, en norsk, en malaizyan, en fransk svensk o en engelskman som kan bara sport typ.

Eeeeeeeeeeem... a det va längesen jag skrev i min essay... säger varje dag jag ska skriva i den men men... va bara trött idag.. måste äta röbeter! rik i vitamin B som är gött mot att känna sig trött. lr typ.



Som vi hade ingen plats på bordet o städerskan kom o sa vi skulle diska o ta bort skrev jag några dag sen på köksdörrn typ att vi skulle städa därför hennes jobb är inte att ta bort våra talrikar o pan o allt, o det också inte så trevligt att äta i varannans skit (ok, det är kanske töntigt att skriva det men det är äkligt, det tar flera timmar för städerskan att städa vår kök o hon får inte pengar för extratid), det är ju äkligt! Kalotte o Annika, om ni tänker på bänken som är närmast fönstret, hela den är full av massa odiskade saker, det är mycket o det är i det vi äter
Tror det gjorde effect på Billy iaf! han började diska sina saker det va ju bra! fast några städar ännu mindre, typ Zack!
Skrev också att vi skulle recycle o sånt, o Bex vill bara inte, hon bara slänger glas i sopan men värsta är att hon kollar på mig när hon gör det o vänta för min reaction. Bara dåligt av en politikare att inte göra det man ska. Men det är också därför i början av året va hon sur på mig därför jag frågade henne att göra nåt, men sen kom hon o sa "yeah i'm sorry but i just don't like to recieve orders, i had a big sister who used to give me orders o lalala" o några dag sen sa hon "i prefer to give orders, i don't want to be the one who recieves orders", så antar att hon vill bara säga till mig "jag gör va jag vill, du ska inte ge mig order. o eftersom du sa jag skulle göra så ska jag göra motsatsen så du blir sur"

Söndag

Inte mycket som händer just nu... kollade på "The evil dead" 1, 2 o 3 på fredag kväll men den första va inte lika skrämande som första gången! 2 o 3 är bara kula.. Vi spelade football med en sån stor ball för träna magen lr rygen.. iaf, det är kul o det gör inte ont om man får den i huvudet.

Igår, ingenting särkilt, studerade lite, ingen ville gå med mig som vanligt (ändå om jag frågade bara i min lägenhet...), kollade på rugbyn, det va tråkigt, såg ut som Amy va inte pep för prata med mig, skit samma, fast måste fråga om jag kan låna hennes kemi bok.. aja det är bara att gå ner o fråga ändå men hon kommer nog tänka "ooo han är så mycket på mig o lalala", Rida är inte hemma, kunde va kul att va med henne lite, Bex va sur därför jag frågade henne två gånger om hon ville gå en sväng (fast en gång på morgonnen andra gången efter middan), hon är lätt sur liksom, städade skrivbordet, kollade på film...

El o Bex sa att jag skulle va snäll mot Guro därför en gång hade jag reagerat elakt när hon tog mig för en idiot. A det kan kanske hjälpa om hon slutade att ta mig för en idiot! igår Zack sa att han fick jobb på ett företag, undrade va företagen va för o hon va typ "mne, det är så vällkänd! :S" men sån ansiktutryck som säger "fan va du är dum".

Robin ringde mig igår kväll med, men kunde inte gå ut för träffa honom, han va långt bort o jag va trött.

Idag ska jag fortsätta mitt essay o göra en presentation för kemin om anaesthetics (det som gör dig sova hos doktorn)

RSS 2.0