Torsdag

Så gick inte till lectures sen förra torsdag, så tänkte att det va nog tid att jag skulle gå dit.. så går till Kemin o det handlar om nåt jag kan mycket väll o vi sluttar en timme före! totallt värdelöss, särkilt att jag har inte lectures förrän nästa tisdag! kunde vart hemma mellan förra fredag tills nästa måndag!

Annars aa.. imorshe fanns det en skylt som vissar hus som hyrs ut i min korridor :S som jag senare sågg i två bittar därför jag hade inget bättre för mig.. hörde av El att det fanns en soppa som hade typ blivit öppet o allt va i trapporna o allt, de va "wow who did that?? my god.." som är nog bäst för mig nu att jag tänker att min helikopter hade krashat i vår soppa igår kväll o gjorde 3 hål i den... Nopp.. säkert inte vårt soppa som öppnades när de som hämtar sopporna tog ner dem.. nope..

På vägen hem gick jag för träffa Jess med, sen kom Rida.

Bath

Bath va coolt! fick fråga en chinese tjej vägen, hon va jätte trevlig, människan som jag hade kontakt med va jätte cool, han som vissade mig va bög men cool, hela staden va snygg o allt! det är en jätte snygg uni! Gymmet är jääääääätte stor o jääääääääätte fint, parken är jääääätten fin, Bath är jätte grönt... allt va coolt!

Han som vissade mig runt ville se en ny maskin som de fick, en X-ray decapacitator lr va det va, o det skulle vissa hur molekuler såg ut. så han vissade mig en bild som va blåt med typ.. rosa prickor, så kom en dam "i'm gonna show you how you do!" så hon gör en massa saker o allt o så såg vi en dator representation av molekulen som va också riten på en papper av studenten som höll på med det! coolt...

E men aa det va coolt.

Köpte en helikopter med... det är svårt, o det känns verkligen inte som den svarar på kontrollen asså. Hapen va på samma buss hem, så det va skönt. slapp va ensam

Tidsdag

vaknar, tar bussen, hälsar på alla, yeey, sen när vi kommer vi flygplatsen "em... jag tror jag ska stanna hemma idag" o åker hem igen. what was the point of that?? fick träffa Nina iaf!

Ikväll åt vi chinese, vi hade ordert det, det blev Megan Harry Bex Sam Pete Amy o jag. faktiskt gött! yeeey

Annars känns som jag håller på förlora en bra vän, känns inte som jag är någon för människan längre. den blev bara mer o mer distans mellan oss o mer o mer saker blir bara viktigare en mig o så på en lång tid, så känns som jag bara fade away. Pratar aldrig med mig på msn lr skype, o när jag än startar diskutionnen så är det knappt nåt som kommer ut. Det finns verkligen en stor skillnad sen förr! :(

Imon ska jag till Bath

Måndag

O idag är det Pernillas födelsedag :) Hon är i Skåne idag... Så är det också Sam födelsedag, men man måste klä ut sig.. woej jag älskar det.

Igår kväll glodde Zack Billy o jag på en film i Japan men zombissar, aliens o... GUITAR WOLF! som ska sägas GuItör vålfööö som om du gäspar.. o aa det va en konstig film... o guitar wolf va en super star i... rök N' röllööö! o vi fick veta i slutet av filmen, efter att guitar wolf skärde ner en alien ship med hans guitar o vi skrek "What did the alien even have to do with this??" som vi fattade att zombissarna va aliens..

Sen.. em.. den christna människan i flat 7 (jag är 8).. han skrämmer mig ännu mer asså, med det han skriver på hans facebook profile, "has 98.78236478239% voice ability back.... thank you Jesus", o "has pain in his legs, his throat and pretty much the rest of his body... but Jesus is still so good...", tillsamans med "loves the awesome work of Jesus. fact. there's nothing greater." jag känner mig allvarlig rädd om det! jag skulle va liv rädd om mina flatmates nästa år är 100% christen! brrr... Så Zack Billy o jag skrattar lite om det, så nu "accepterar" vi JEEEEEEEEESSUUUUUUS! o vi säger "PRAISE THE LORD!" då o då.. inte när dem är här så klart... Men aa.. han har mina boots o mina dockers för ikväll.. måste få tillbaks de snabbt innan han typ... sakrifierar dem till JEEEEESUUUUUS lr nåt.. brrr...

Aja, my dear sisters, take care and praise the lord.

Helg

Hennes födelsedag idag. Jag känner mig ok nu, men det kan va svårt då o då att bara komma ihåg henne. Känner mig verkligen som skit för allting som hände. Jag tänker bara att jag är en jävla idiot som gjorde allt som jag gjorde fel! Bara att va med henne kändes så bra, ända från första gången jag träffade henne! O det va bara så skönt att va med henne! det va verkligen typ att jag kunde inte vänta för nästa gång att se henne, men det va svårt att få alla glada o jag lyckades inte med det. Nu vill hon inte ens prata med mig. Det är inte den bästa känslan som jag har när jag kommer ihåg det liksom. Men vill hon att jag ska lyda kan hon va säker att jag gör. Mer kass än jag kan man nog inte va.

Helg

Brännball va kul, först spelade jag med politikarna sen slutade jag psykologernas spel som spelade mot "engelska". Tjejerna va faktiskt snygga! har aldrig sätt så många (3-4) snygga tjejer på samma plats i England! Billy o jag va typ "El, you're welcome to invite your friends over!" fast igår kom det en av de som jag tyckte va snygg men hon va inte lika söt, typ översminkad lr nåt, för höga högklakar lr va det heter, så a.. tänd av..

Torsdag hade jag en practical assessment, vi skulle jobba i parer men vi va en odd number o en skulle köra ensam, tänkte att det va nog bättre att jag skulle göra det ensam, får jag en dålig betyg så är det inte så farligt liksom, har alla de andra betyg för att få mig upp igen ändå. Så aa det gick inte perfekt asså... en till par händer skulle inte vart dåligt att ha. Fick 73% yield när de andra fick mer än 80% men hon kommer nog räkna att jag va ensam.. va en av de sista att va klar med det, kändes konstigt

Torsdag kväll va jag med Zack o Billy

Igår va.. lugn.. för lugn.. min skrivbord är tom, ingenting på den förutom 2 gammla exam papper som jag ska göra nu.. har lite nytt musik, Bex åkte hem, Guro med, jag glodde på film men kände mig trött, så gick jag ut för springa men ingen ville springa med mig, så på vägen ner stannade jag hos Jess, bara för fråga om hon ville hänga med, men vi började prata en massa det va skönt! Hon är ganska söt o så, men typ Sam började stöta på henne så tänkte lämna henne till honom, är inte desperat, har ingen crush på henne o jag ska bytta (hoppas jag) univeristet nästa år. Men typ Sam stötar på lite för många tjejer! Zack o Billy tyckte detsamma liksom, han stötar på fulla tjejer, han försökte även stöta lite på Guro med! O det börjar bli lite störande nu

Köpte 3 flaskor JP Chenet med, Shiraz är inget för mig.. för bitter. Så gav min sista flaska till Bex, hon gillar den. nu har jag de 3 + Cabernet Sauvignon

Vet ni, franska filmer är faktiskt skit coola! märkte det igår när jag glodde på filmen, märkte att de flesta "nya" franska filmer äger liksom, mycket bättre än amerikanska! vill inte bli patriot o allt, men när jag hoppar mellan franksa o amerikanska så finns det inget mer att säga, de franska är bättre!

Quote:
Hayden: I had an account with about 3-5 grand when i first started university (han va på en annan universitet innan), but i spend everything on booze instead of studies..
Jag: Its like.. an alcohol account...
Hayden: Its called a savings account.
Mohad: Its called a students account!

Quote:
Billys mamma (som pratade om ge lite pengar lite Billy när han är pank): Well i know that you do not spend your money on dodgy things like drug and strip clubs..
Zack: I swear i had nothing to do with this!
(Billy Zack o 2 andra gick till en strip club typ i November, mamman skulle inte veta...)

Ondag

Igår skulle jag presentera en del av essayn som vi måste skriva för imon i kemi. Skulle prata om nåt som jag va den ända att fatta i klassen, så jag tänkte "kul! då kommer ingen somna när jag pratar!" o de andra va "va bra! då kan du förklara för oss!", men när jag kom till typ hälften av saken (det va ganska långt) så sa läraren "it's ok now, you can go back to your place
- But.. im not finished!
- Its fine, just go back.." :( ska jag känna mig insulted lr?? jag kanske sa nånting fel som skulle confuse de andra, lr så sa jag för mycket? hmmm..

Sen när dan va slut så drog vi till en pub. vi hade två bilar, 1 som visste vart den va, o den andra där jag va visste inte vart den va haha.. så vi körde runt lite.. så fick jag sms med förklaringarna där vi skulle. pinsamt, ville kolla ut för skjulten som va lite gömd av bilen framför aa? men mitt fönster kunde jag inte öppna o det visste jag därför jag försökte innan, så som en idiot så tryckte jag på knappen o drog ut huvudet genom fönstret... som va fortfarande stängd... aja det lagade fönstret iaf! den fungerade efteråt.. Men vi hittade ändå.. konstigt hur alla här har ingen orientation sense! alla va "are you sure you know where we are?".. Servitrissen va så söt! blond, blå ögon, kort.. hon va helt wow! när hon såg mitt körkort, typ "wow where does that come from? cool!", första gången man säger det om mitt körkort! :S

Igår glodde jag o Sam på film, sen drog vi till flat 7 (jag är flat 8 (WUHU! flat 8! YEEEY!! uhnts uhnts uhnts uhnts)) där vi hade lite trevligt..

Idag gick jag till gymmet, sen ska jag spela brännball med Billy för psychologikerna, det va bex (politik) o El (psykology) som bjöd oss, men vi kommer spela för El eftersom det är bara tjejer (jaaaaaa därför det skulle va orättviss att spela för en lag med massa killar ju)

Måndag

Ringde Bath, sa att jag va ledig på onsdagar torsdagar o fredagar, så då får vi se när jag åker o hälsar på :)

Mötet i London va kl 09.30, så ska typ ta en tåg som åker kl 7 på morgonnen, woej! så är det tills kl 12 med.. varför så tidigt??

Åkte för biologin, vi va 4. Ivo har klipte sig, han ser ut som en längre sigge nu! men annat ansikte... klär sig som Sigge med.. hmmm det hade jag aldrig märkt! Fick tillbaks en uppsats, fick 56%, dåligt! ska jag komma in till Bath måste det va mycket högre! men märkte hon skrev ut en gammal version, den sista som jag skickade några timmar efter hade en paragraph om vart finns en vitamin, o det va inte skrivigt nånstans! wwoooooaaaaa! Men det är 5% om totalla betygen o imon har jag en assessment som är 5% med, vart jag kommer kick ass! så det gemnar till lite. Visste inte vi hade en assessment imon.. hmmm..

Annan sak som jag visste inte va att jag skulle presentera imon i kemi! o det är betyg på det! jag kan saken o jag kommer andvända the board, inget powerpoint (saker som ska springa runt överallt, för svårt med power point..)

Spelade rugby idag, eller bara slänga bollen till varann kan det heta! fan va jag suger på kasta o få boll lr? Jag kan kasta, men det går inte långt, o jag kan nästan fetch it.. suck.

Gick till recycling med Billy, trevligt att få jus på sig? ee..

Happy 4/20 föresten :o)

Come Back

Upp kl 5, åkte vid halv 7, motorvägen va tom, fin sista bild av Sverige, långa vägar i skogen :) Landvetter va tom, planet i tid, jag checkade in för första raden (rad 11 va det då), så när jag kom in satt jag mig precis efter business, så kommer the stewarts typ helt förvirrad, jag va på rad 5, nån annan va det med hans barn! egentligen va det economy plus lr nåt, så de bara flyttade på sakerna, woej! blev ännu närmare utgången... Senare fick jag veta att en av Guros kompissar va i samma plan, o Guro va också i Landvetter samma dag! woej

Sen kom det heathrow. Att vakna i skogen o helt plötsligt va i Heathrow, its harsh..maaaaaassa folk, massa plan, massa bilar, buss, tåg, stress! Tog bussen, tog tåget, and here i am!

Zack va den ända som va hemma, åkte till Asda för köpa mat. kom snabbt till slutet av affären med det jag visste jag brukade äta: Chicken, curry, mjölk, ägg, apelsin jus, o choklad efterrätt. Jag kom allvarligt inte ihåg vad jag brukade laga! så jag ringde Zack "Zaaaaaack? do you remember what i used to eat??" haha... Skulle köpa Skateboard! 3 pund skateboard! men i kön läste jag noticen "max weight: 50 Kg", första gången jag kände mig övervikt för nåt... Billy tog sitt skateboard andå, woej! Träffade Olivia (Svenska tjejen) på bussen hem med :)

Mina nya glasögon blev sönder med, precis när jag kom hem, skit lr??

Vattnet i badrummet är kass... så låg pressure! vet inte vad de gjorde, men det är iiiiiiingenting!

Sen, kom hem, El o Bex va där! woooeeeeej! men Bex skulle tillbaks hem för natten, hon borde va tillbaks nu.. hmmm...

Tjejerna tyckte jag såg cool ut orakad! (stubbig heter det?) men rakade det ändå imorshe...

Gjorde alla som kom smaka på Marabou Daim o Pepparkakor, de älskade Marabou o de blev lika addicted till pepparkakor som jag, lådan va på bordet o typ, alla tog en hela tiden utan ta tänka på det haha

Fick brev av armeen, det blir den 30de maj :) så ska se med lärarna om jag hinner dra dit lr om det finns nåt för viktigt som händer då.

Så köpte vi dominos pizza med... mmmm...

Sen hade vi en jätte trevlig kväll :)

Men vilken låååång dag det blev! :I mer än 24 timmar, inte oftas jag kör det..

Mitt liv är räddad!

När jag va hos Annika o vi åt kladdkakan tänkte jag "hmmm jag måste nog kopiera recepten!" men med min stora minne så glömde jag det. Med tur så va det bara att söka på google! (iförsig, det va ju självklart men men..) o jag hittade en på http://kladdkakarecept.blogspot.com ! Recepter på kladdkakor.. det va ju gött... Mitt liv är räddad..


Sådär, då va de klara.. eftersom silvriga färgen gick alldrig att torka så slippade jag de igen, skulle andvända kniv först, sen när jag va nästan klar skulle jag ta resten med bensin, så Gustaf gav mig det putte lite som va i botten av en tank. det fanns 6 tankar i huset o alla av dem va tomma! :I orkade inte gå ner till de andra ställen med traktorer o allt, så jag tog den starka tvållen! jaaaao, eftersom den största ingrediensen är... petrol! yeeeey...

Sen sprayade dem svart.. torkar snabbare... man ser reparna på dem, men det gör inget, here we go:



Som ni ser på mitt ansikte så enjoyar jag musiken... hörde faktiskt några små ljud i låtar som jag hade aldrig hört innan, woej gud va fransman är glad

Sista dan

Idag va inte Pehr här, han åkte till Gtbg. Gustaf åkte till Skolan under eftermiddan, jag sprang på morgonnen på en ny väg men lite mer upp o nedförsbacke :) Blev typ attackerad av "grannarnas" (4km ifrån oss..) hund med... han är ganska ful asså! (hunden), städade mitt hus, svarade på några frågor för biologi, solade (man kan alltid hoppas att bli "brun"..), packade, gav mat till hjortarna, senare ska Gustaf o jag kolla att hjortar som va i ett hägn har gått till ett annat större hägn, med störe hjortar, så vi kan skicka kalvarna in i den första..

Mina hörlurar är fortfarande inte torra! så tog papper o tog lite på dem, det torkade de lite, men färgen blev inte lika bra. aja det går väl ändå, de blir coola ändå! hehe... ska lägga bild på dem när de är klara (jag vet.. har för mycket tid på mina händer..)

Pratade med Erik med, han skickade mina pengar, men oj.. det blev mycket mindre än räknad.. förra gången jag kollade så va det inte så dåligt! så det är nog en bra idee att skicka en massa pengar nu innan GBP får mycket mer värde, så att det håller kanske till nästa år.. 1000 pund idag kommer säkert inte kosta lika lite senare som idag! Fast då måste jag säga upp sånna kontrakt o det kommer kosta att lega pengarna tillbaks o allt.. fast samtidigt har jag nog inget val!

Så aa.. då kom vi där då.. Sista dan i Sverige, kanske för hela året? ... :( så kommer jag åka till England.. hoppas min väska inte är för tung... köpte 4 marabou daim kakor, men åt 1 igår o ska ha dem i handbagaget så de blir inte krossade, en Annas pepparkakor lådda, o mina 4 paket choklad cerealer som jag har fortfande inte hittat motsvarande i England. Kommer köpa lite mer marabou på flygplatsen med. men aa.. inte så oftas jag kommer se den här solen nu då (jaaaaa det finns en skilnad!), alla välbyggda (nu blir jag som pappa..) färgglada hus... :(


Haha, det finns bara jag för att läsa fel... jag åker på söndag! vart va det jag läste 18de då?? hmmm... aja.. en dag till i Sverige då!

Mmhmmm

Så annars, kommer ni ihåg mina hörlurar? så jag började igår med allt, o va mycket jobb det blev! så först skulle jag skruva bort hela saken, sen skulle jag löda alla kablar som va där inne, sen skulle jag klippa bort en massa på hård plast som va runt själva speakern, tog en massa tid, sen när det va klart o allt passade ihop så gick det inte att sätta allt i öronskyddet, så fick klippa bort massa av mössan som va därinne, när det va ok skulle jag borra i öronskyddet för att den feta kabbeln fick komma in, löda kabbeln, sen på den gamla headseten fick jag skruva bort allt för att få den lilla kabeln som kopplar både speakers, när jag fick den så tryckte jag in den på öronskyddets... sak där uppe som är på huvudet... göra samma sak för den andra sidan, löda allt ihop and here we go! försökte de, o woooooow... visste inte att ljudet skulle va så bra! satt också på tvn på högsta volym o fortfarande inte hörde den! (hade musik på väldigt låg volym med..) sen bästemde jag att jag skulle får färg på dem, så blir "3M 1440" saken bort... o det blev.... chrome färg! lr aaa silvriga blir det mäst... men coolt! men bara det som går till örona blir silvriga, inte saken som går över huvudet...

Annars aa.. läste en massa, så "vältade" jag gräsmatan, tror jag det heter.. (woej), gav mat till hjortarna, de la nya saker i marken för jordvärme till den nya köket, det fanns också ett stort håll med vatten i, det såg ut som en hjort ramlade där inne, som låg död där inne... lr tror jag iaf.. såg ut som det!

Erik ringde, Mariana kom under diskutionnen, det som jag hörde va typ att hon va sur, "jag tvättar dina jävla klädder" o "det är jag som betalar all bensin" o allt, haha.. lät kul..

Aja, ska spraya mina hörlurar igen, sen ska jag hem. God natt god natt

Torpa..

Gick hem tidigt igår kväll, gick o la mig vid 22 med, sov som en gris o ut o sprang imorshe, woej! Så sprang de 12-13 km men idag behövde jag gå en bit! när jag kom hem, efter duschen blev jag jätte trött typ.. så gick o la mig, villade en halv timma men fortfarande liksom.. måste nog äta massa godis o choklad o allt för skaffa energi! Men då blir det finnar med, nemen gud vad trevligt det jag snackar om..

Så läste genom mina noter i biologi.. klippte rosorna hos min mormor, o nu är jag i stora huset för plugga vidare, men det går inte! inget går in! o det är såna tider där man läser i 5 minuter för att märka att man har läst samma rad i 5 minuter

Så Gustaf kom hem men han skulle köra ner nånstans med en traktor för göra nånting.. så jag ska vänta att han kommer hem o gör nåt i garaget som vanligt så jag kan va med o förstöra allt som vanligt hjälpa honom med nåt..

O jag ska göra mina hörlurar med, woej! köpte såna hörselshjud lr vad det heter lr hur det stavas, såna headset som man sätter på för att höra ingenting när man har motorsåg typ.. så jag ska ta speakersarna i mina gamla som jag råkade dra sönder i planet som en retard o plugga de i den hörselshjudwhatever så det blir en meeeeeegaaaaaaa noise canceling headset! ok, ful, men bättre o billigare än några andra.. försökte några bra i planet men det hjälper inte, så de kanske gör! annars blir jag sur..

Vad annars... aaao.. måste läsa noterna innan jag kan svara på frågorna.. hoppas de är inte assessed..

Lilla Gränna

Va skönt att va i Gränna! hela staden, utsikten, solen! den har special ljus i Gränna! GS, hamnen, glass, Forssen huset, hundarna, men också er!

Yeeeeeeey! inte alltid man träffar (nästan) alla liksom! good times good times.. Fast fan va kort.. det gick fort! + att jag vet ju inte när jag kommer tillbaks nästa.. vad blir det? ska jag ta den andra o sista veckan lov som jag har för åka upp? o åka direkt till England efteråt? blir svårt! o du skulle typ mina föräldrar ta ett plan som kommer samtidigt som min.. kompicerat! Så va blir det.. Jullov kanske? men då vill ni säkert va med familjen, o min familj skulle säkert inte riktigt gilla det heller.. kanske nästa vår? då (lr nästan då) man ska köpa klädder till sommarn? då blir det Stadium, Brothers, Dressman, MQ, den.. affären där.. jag går alltid in men köper aldrig nåt.. aja jag vet vad jag menar... YEEEEEY! :D:D:D

Så a.. nu Torpa... 3 dag innan departure till England.. kommer på morgonen, ger mig tid för åka hemta mat.. Tror Zack har vart där hela lovet, bra att inte bli ensam den här gången! Vad tomt det va förra gången när jag va den första som kom o skulle sova ensam.. Så nu ska jag typ... läsa genom min uppsats, läsa mina noter om biologi, svara på frågorna o åka då... woej... Men Pehr behöver mig på gården med... får väll springa runt upp o ner o allt...

O Fleur pratade med mig också! alltid så trevligt att prata med henne! Hon ska laga mig en paj med lax i den :D fast hoppas hon ska göra den när jag kommer o inte nu... 2 månader gammal paj.. mmmmm!

Gränna

Hop! nu är det Gränna då! träffade familjen Bergdahl på fredan, jätte trevligt, sen gg, men det vet ni allt om redan..

Sen idag, vaknade nångång, kollade på tv, hade tråkigt, gick upp till Erikas, knackade för inte vakna om hon sover, ingen svarar, går ner igen o glor på tv.. det blev nåt om jesus lr om bilartrimmande i usa... började på en av mina filmer med.. gick upp till Erika igen, men hon skulle ner för träffa Annika, vi gick till tempo, sen systemet, så hem där vi åt, sen eftermiddan så gick Erika Jon o jag promenad. bjöd honom på glas på pirkro, gick promenad, Håkan stannade för hälsa på mig, sen hem. sen en ganska lång tid där ingenting hände, ringde pappa, så kom Hanna o Adam så åt vi, sen glode vi på the red baron, jätte bra film! sen gick alla o la sig helt plötsligt, märkte när jag va i sängen att kl va 23. så öppnade min dator and here i am! Fleur pratade med mig också, alltid att prata med henne! annars aa.. jag sitter här.. i rummet med min dator.. får nog kolla på slutet av filmen då.. ändå om det finns typ 30 min kvar..

aja ses imon!

Ikväll, på internet:
http://www.spikedhumor.com/articles/178208/If-Atheists-Ruled-the-World.html (wooow...)
http://www.collegehumor.com/video:1794309 (lol...)
eee jag orkar inte längre.. god natt

Ammen..

Ammen neeee.. 20% på stadium, kunde haft sparat 86 kr på mitt förra köp! aja typ inget, men ändå! aja ska köpa lite mer ändå... o 3 skor för 2, kanske värt att köpa nya springsko? typ inomhus o utomhus? så kan jag ha ett par på Torpa med.. så slipper jag ta med mig de upp! woooaaa vilken bra idee! fast man måste inte köpa saker därför det är billigt.. aja... Sverige är ju billigt.. o jag kommer behöva sko snart... men 3? a.. ääääsh, kan väll kolla på dem

Torpa

Såg mina första Älg :) fast det va min kusin som körde, så fick bara se de ett ögon blick.. aja det får stanna typ en myt för mig.. typ lite som trollar! jag letar fortfarande efter dem... jag FATTAR INTE va de gömmer sig asså! St Patricks kan va bra med.. Katarina börjar bli en myt med.. man ser henne aldrig

Fick kortet, herregud va snabbt det gick! skulle det va Frankrike skulle jag haft väntat 2-3 dag! Att få den dan efter är nästan lux..

Annars, uppsatsen går bra... fast har fastnat på en sak, har läst nu 2-3 paragrapher om o om igen, o nu fattar jag det faktiskt, det är ju självklart! men det är fortfarande lite svårt.. Jag tror jag är en sån som behöver väldigt lite förklaring för förstå, annars blir jag bara förvirrad! Asså det är ju svårt när man försöker följa någonting jätte nogrant när man kan redan hela saken!

Vi va på Ica idag, de hade ingen marabou Daim :( är sugen på kladdkaka med... mmm... med typ.. rinande choklad inuti.. oooooo yeaaaaaaah baby... Min gudbror (?), alltså sonen till min gudmor, hade jag inte sätt sen flera år, o han gjorde kladdkaka "för mig", han blev min bästa kompis direkt!

Sen va jag med Gustaf med (min kusin), han fick den jeepen av min morfar, hur gammal som helst, det är en sån som andvändes under andra världskriget (min morfar såg Hitler föresten, wuhu antar jag?) o typ den kördes inte, men snart är den klar så kan har köra igen med den, as coolt! (för killar iaf.. (JA JAG ÄR EN KILLE, vad trodde ni?))

De har en inteligent katt asså! va på datorn på kontoret, sen tyckte jag det va typ.. nåt mjyckt som slog på fönstret, så kollar, så ser jag katten på två ben som slår på sina två framben o kollar på mig! o när jag började ställade mig upp så sprang den till dörrn.. wow.. Undrar om Mike kan göra det?

O det är jobbigt att Gustaf Katarina o Pehr är så långa! det är inte kul att va kaxig mot dem! känner mig bara liten...

Mä.. nrooooo

ok, så jag tänkte åka till Borås för hemta kortet aaa? tänkte gud va bra, då kan jag se hon Lena igen o kolla ordentligt på henne istället för bara tänka "men hon va söt" o bara dra! så sprang (det va ingenting med det att göra, ville bara berätta min morgon) en timme faktiskt! precis en timme! wohej.. det hamnar runt det ändå.., sen tog jag en dusch, o jag rakade mig! det jag hade sparat på en vecka hade jag rakat! tänkte "ääääsh men måste ju va fräsh liksom", tog på nya klädder, skjorta o allt. så kommer jag till Pehr o han skulle ringa han på banken. Pehr är så himla stressad o han orkar inte åka till Borås, sa till honom jag kunde låna bilen, så kunde jag åka o shoppa för honom med! så han ringer banken, så kommer han tillbaks till mig "a men jag ringde honom o han skickar kortet hit :)" NOOOOOOOOOOOOOOOoooooOOOOOOOOOOOoooooooooOOOOOOOOOOooOOoOoOoOOoOOOOooooo..... aja kommer inte se henne mer ändå, o skulle jag dejta henne (som jag skulle ändå inte gjort (lr? hehe..)) så skulle det inte gå långt. One night stand skulle va ok, men hon skulle veta mitt namn o hitta mitt konto med all min info o allt, o det, aouch. Så kan jag inte dra till Dressman heller! såg de hade kampanj nu igen, ok, de har typ alltid kampanj, men det va kanske värt att kolla... O så skulle jag haft vart på stan lite med! o nu va det ingen idee att jag rakade mig! jag skärde mig på lepan ju! skulle springa ändå så kan inte klaga om det... men ändå!

Måste fråga Pehr att stanna på a6 på vägen upp, har sätt glasögon på stadium jag ville men tog inte de för att... <skriv random excuse här>, o kanske kolla på Dressman, yeeeeeeeeeey! så kan vi hitta klädder för Pehr med... han har dåligt om såna klädder för invigning o sånt. fast Katarina kommer va där, o hon kommer bara va pinsam. Såg killen igen igår föresten, han kollar inte ens i ögårna, bara kollar neråt med hans kepps. Gustaf o jag åkte för köpa pizza, tog en för henne därför hon ville så åt hon igenting, katten fick mer (pizzan va på golvet, vi kollade på film "lucky number slevin", tycker om den) o ändå fick den en pommes frites (som blev utspyt senare (ee de va inte så goda faktiskt)

Sen, igår natt, brrr... va i mitt hus o helt plötsligt så knackade nåt hårt typ på marken, men jag va ju ensam! sen va det tyst.. :S


O choklad med! hur ska jag få tag på choklad?? håller på få chokladbrist! hååålala...

Torpa

Igår fick jag tvinga Pehr att städa sitt kontor! "men idag skulle vi ju såga grenar!" "ee.. städa kontoret" "jaha.." saken är att sen han flyttade till stora huset typ 3-4 år sen så har han alldrig städat kontoret o man kan knappt gå i den! det finns en liten väg mellan pärmarna men det är allt, restern är en hög av pärmar överallt! så tog en låda så gick vi genom en bra del papper, några från 2006, hop! allt i lådan, det blev maaaaaassa plats ledigt! så flyttade jag på massa saker så blev det ännu mer plats, nu kan vi alltså se skrivbordet... sen skulle vi ta pärmar ner till källarn, fast det blir nog imon.. Men det är nästan familje challeng att få Pehr städa sitt kontor!

Så vi kom ner med några av hans grejer som skulle ner till källarn, han hittar nåt, "nemen oj! det skulle jag ha!", sätter det på en frysbox o kollar genom det.. o helt plötsligt "snif.. snif... me? va i..." kollar runt frysboxan "mevafaaaaaan!!!" öppnar frysboxan o bååååoooowww... en fin doft av gammal kött o fisk som dyker upp, Gustaf hade glömt sätta på den några veckor sen, så istället att städa kontoret höll vi på att städa frysen istället. Svårt att hålla magen från att spy när man doftar det asså.. jag höll i en påse när Pehr öppnade paketerna kött o fisk, det såg bara förfärligt ut.. sen tog vi det till toyotan som en bodybag (en bild skulle va perfekt här men hittade inte den! den med skrivit "friends" så ser man två pin människor som lyfter en soffa, o "best friends" två pin gubbar som lyfter på en kropp haha.. aja min humor) så slängde vi köttet med de slaktade hjortarna.. fräsht..

Kusinen kom med, med hennes kära pojkvän, han såg verkligen ut som en liten pervo som andvänder henne bara o som har inget för sig i livet! hon gick ner till källarn o drog igen, typ 2 minuter sen åkte hon, Pehr sa "aa men kom hem vid 7 då" "aja", yeah right, han ringde vid halv 8 så sa hon "me jag trodde det va 9!", hon kom inte ens, hörde Pehr ringa henne ieftermiddag, han lämnade medelande på hennes mobil för säga att han ville hon skulle höra ifrån sig. Det är jätte ledsamt att se honom så! igår kväll hade han lagat maten o han va helt för sig därför Gustaf (som va på en annan gård, såg inte tiden gå) o katarina kom inte, han verkade sur men i rösten verkade det som han va ledsen o stressad. Han blev en mycket lugnare när Gustaf svarade på telefonen! Jag vill verkligen hjälpa till o göra så att katarina stannar mer här istället för den killen men vad ska jag säga liksom? o vad skulle hon göra här ändå, hon är totalt värdelös.

Igår kväll kollade Gustaf o jag på "i know what you did last summer", den började ok, tills helt plötsligt stannade filmen! aaaooo det va inte grattis tiderna längre, o vi betalar inte för de kanalerna, så vi fick inte veta slutet :(

Skulle göra en runda med fyrhjulingen i hagarna med, ooo yeah.. så kul! går så snabbt med! meeeemeeeeeemeeee...

Så kom Anita, en guide till Stenhuset, hjälpte henne med några saker i Stenhuset, hon är svärmor till han jag brukar se på banken! det är ju coolt.. han skickade mejl föresten som sa han hade mitt nya kort, kan nog se Lena med, hehe... hon va ju söt! Äsh hon kommer nog inte va där ändå.. Måste raka mig med.. har en himla stubb nu, snart blir det skäg! det blir svårt att raka sen...

det finns en sån ställ för träna magen med, så andvände den en bit, så skulle jag sträcka magen (aa det görs inte oftas, men det ska man göra egentligen) o wow, min rygg knäckte o massa saker, så när jag stälde mig upp så hade jag en sån... skön ont i ryggen! o det kändes så bra! nu ska knäcks det inte när jag ska träna magen igen! yeeeeey!

Föresten, man måste kolla ORDENTLIGT på paketet när man lagar microwave mat, kollade bara på tiden, 8-9 minuter, ok, ställer in det, så tar jag maten efter, ser konstigt ut, kollar på paketet: 750W, kollar microvågsungnen (det är så det heter!): 1000W... faaaan...

Lördag

så vad händer på Torpa.. aa jag pluggar då... skriva den uppsatsen... jobbigt, men tror det är lättare än va jag tror.

Sen följer jag med Pehr under dagarna, packa upp köt har vi gjort, get mat till hjortarna (så har han en fyrhjuling med! aja för en kille är det kul.. den är så powerful liksom! ramlar nästan bakläges när man gasar..), hållt på med en massa... Alltid massa att göra på Torpa.. De håller ju på bygga om köket, fast det har jag nog redan sagt...

Ikväll åt vi hjort föresten.. lite annörlunda att se djur som hänger upp o ner, bara kötet, så kommer köt bit så gör man kötfärs av det, sen äter man det! fast det är ju så det händer med allt köt...

Igår gick jag hem, inte sprang lr nåt! tänkte det va tid för mig att klara det. Det va svårt! man hör ju alla djur på tyst bakgrund, fick bara en massa rykningar, kände mig bara livräd! fast ändå gick jag långsamt. hade tänt huset innan det blev mörkt med.. undrar varför jag är mörk rädd bara hemma o på torpa! är aldrig det nån annan stans... hmmmmmmmmmm....

Katarina kom hem med.. skit barn.. fick dra henne för krama henne hej, bara för va polite. taskig mot Pehr, som vanligt, lysnar på högmusik hela tiden, säger "jag gör vad JAG vill!" hela tiden, hon sa att hon hade pratat med min mamma o hon sa det va ingen idee hon kom till Torpa om hon skulle bara träffa hennes vänner, mamma sa att det va totalt fel. Idag åkte hon till hennes 21 åriga pojkvän (hon är 14, o det är inte samma skilnad som emme o Andreas! olagligt är det med..), Pehr sa att hon skulle komma hem vid kl19 men så ringde hon vid halv 20 för säga att hon skiter i reglerna o kommer inte hem. satakars honom, han hade lagat så bra mat!

Pehr interviewade en tjej idag med, hade jag vetat innan hon va 20 hade jag kommit o hälsat på länge sen! såg henne bara från långt ifrån.. aja hon va blond iaf! äääääääääsh, säkert ful ändå..

Att äta full av vin o wiskey är kul! (dricker med Pehr ändå, är inte alkolist!)

Torsdag?

Idag sprang jag, försökte plugga, gick inte så bra, sen föjlde jag Pehr, vi skulle ta hand typ om köt på slakteriet, det va bara att packa, sen gav vi mat till hjortarna, jag hämtade ved för göra en brasa hemma om det blir kallt inatt, annars aa.. inget specielt..

1 April

Så idag har jag sparat massa websidor på datorn så jag kan andvända dem offline senare för mitt essay. Det kommer va jobbigt att skriva den!

Sen tömde jag bilen o åkte till Borås. Dit kollade jag på affärer men tycker inte så om skjortorna i Sverige längre.. de ser inte coola ut längre.. Sen drog jag till Banken, så såg jag en jätte söt ung tjej där! blond, blå ögon, kort, ser gullig ut o allt, frågade henne efter min bankman. Hon hete Lena nånting o va jätte trevlig o allt! Sen när jag va på bankmannens kontor satt han med datorn bakom honom, alltså kunde jag se hans skärm. Efter en tid ser jag en sån instant messaging medelande komma upp: "Lena (nånting): Det va en söt liten fransman!" haha

Sen lämnade jag bilen :( hur lätt som helst. kom in på kontoret "hej, ska lämna en bil" "hop! har du nycklarna? (som jag ger), har du tankat bilen? (aaa), ok då är vi klara!", trodde hon skulle kolla bilen för nånting fel lr nåt!

Så kom Pehr för hämta mig "Vi ska kolla på skog!", så vi åkte iväg i toyotan till en skog! det va faktiskt lite kul, hade kartan i händerna så skulle jag säga till honom vart han skulle åka, det va typ som rally.. Det som är bra med toyotan är att man kan verkligen köra vartsomhelst! typ brant ner för komma brant upp i massa mud, inga problem! wuaaaaaaaaaaaaa...

Sen gick vi till en affär för kolla på terras stol för kaffet. Han håller på bygga om köket på den, det blir jätte stort! så passade han på länka de 2 byggnader, därför innan va det kaffet och en till byggnad som har expo där de sparade lite mat, men nu fortsätter köket till den andra byggnaden, woej!

O nu åkte Pehr till hans kusin för äta ikväll, så får äta med Gustav o säkert hans kompis.. woej

3 Dags Resan till Torpa

Ok, så först åkte jag till Flygplatsen. Massa folk på golvet, vet inte varför, min granne va inte där men hon skulle komma senare. En affär hade sales på nästan allt men de hade inga jackor längre (lr den typen jag ville ha) o tänkte inte köpa nåt mer. Gick för äta en bit i den nya delen av flygplatsen. Det är meningen att man ska fråga vad man vill ha till cooken (för mig va det pizza) o betala därborta. Så frågade en pizza, så svarade han "aa men där finns det två redå om du vill, inte samma men de är redan klara iaf!" o så gav han mig pizzan. han sa "betala därborta", så frågade om han kunde spara pizzan åt mig. kommer tillbaks, "säg sanningen till mig... jag kunde bara haft taggit pizzan utan att betala va?" "vet du, med säkerheten de har här, aa.." faaaaan...

Så kommer till Arlanda, åker till Hertz, trodde de skulle va jobbiga med åldern lr nåt, men eee! han registrerade mig (första gången bara) sen gav han mig nyckeln! det blev en mörk volvo S60, o wow... den är skit bra! stark o allt!

Så åkte jag till mormor, hälsade på, men hon har ont i ryggen så hon kunde inte följa med mig ut. Så gick till Wasa museet, såg skäpet o... kämpe många fransmän! en av de såg ut som en kollega, men vad skulle han göra där liksom... Ville gå till andra museer men ingen annan va öppna.. Gick till NK med, gick en runda där.. såg slotet.. o aa... men mamma fick inte tag på släktingen så fick inte besöka rikstan.. O hallå, HMs ägare så bo i samma byggnad som min mormor! :S

Sen drog jag hos min gudmor! hon har en jätte trevligt hus nära Stockholm, träffade henne, hennes dotter o hennes son. Sonen är i 8:an o hjälpte honom med hem kunskap lexor. Han gjorde det medans jag spelade call of duty på hans xbox o på deras 64 tums TV! det är ENORMT!!!! sen märkte jag kl va 2 på morgonen o orkade inte spela. stänger av xboxen o sätter på Tv. bytter kanal lite, o vad finns det under nätterna då? jaaaaa du... helt plötsligt kom det en fitt* som tar hela skärmen! o det tar jätte lång tid att byta! tur att det va bara han o jag.. Dottern ha skaffat pojkvän, träffade honom han va jätte trevlig!

Sen drog jag ner till Torpa då.. skulle köra om en bil en gång, men den började gå åt vänster, o fortsatt, o fortsatt o hamnade i diket! (lr hur det stavas), så den typ svänger in på motorvägen igen, jag hade bromsat jätte mycket o ändå fick massa grys på mig!
Sen efter 3 timmar o skjult för Gränna så tänkte jag att jag kunde pausa lite! så kom ner till Erika, fick kaffe, pratade lite, sen gick vi ner till Forssen huset! där jag blev attackerad av hundarna.. aja fick träffa Viktor iaf!

Sen åkte jag ner till A6! där jag shoppade en liten massa...
Stadium:
-Vatten flaska för england
-Strumpor
-Tröja
skulle köpa Tshirt fast de hade inte den jag ville
Bothers:
- Jacka (en sån jag vill ha, yeeeey!) så va den sista de hade med! fast de hade en bättre på Dressman men inte min storlek..
- 3 Tshirts
- 3 kalsonger (!!!)
Skopunkten
- 2 par flipflops!

Sen körde jag till Ulricehamn köpa mat, sen körde jag till Torpa! o brrrr... det är så läskigt under natten... så länge jag är i bilen är det ok, men när man kommer ut o det blåsser o det finns grenar på marken, o huset jag bor i är helt mörkt... brrr.. Skulle hämta lakan i en annat hus, det va faktiskt en mission för mig! bara komma in o leta efter nåt, gå ner i KÄLLARN! brrr... ush

O nu är det dag! så ska försöka plugga lite, sen ska jag in till Borås, åka till banken, sen lämna in bilen.. :(

RSS 2.0