W.. wow.

"Fick vetta förra dan att Bath är i the top 10 i England o top 150 in the world. "you have been carefully selected, 3 for every place in your program if you are from England, and 8 for every place if you're from outside the UK.", allså 1/8*100 = 12.5%! O Russen, hon sa att det va svårt för hennes lärare o allt att lära henne IB o allt. hon fick 40 o hade högsta matten. Shit shit det här är stressar mig! Jag är bra på kemi o matte, but is it going to last? fan kan ni tänka er hur många applyied hit lr? Snart kommer ni se mig kicked out därför jag kunde unte följa! men dem 17-18 åringarna kommer skratta åt mig :(

In other news, allt är ok, vi chillar, gör freshers saker... Det fanns en till international meeting, den här gången va det inte lika kul så försökte ta helium ballongerna. Tyckte det va för mycket folk så frågade ändå om de skulle kick me out lr nåt.. "Why do you want the balloons?" "em... recreational.. purposes?" en annan kom "It's not for decoration for your room is it? :D" Så fick komma lite senare o sno 3 av dem med mina flatmates. En av dem gick i mina lungor, den andra flög iväg :( o den tredje gav jag till en flatmate. Vi hade beach party ikväll, så hon attached hennes ballong till hennes hat, vet nu hur practiskt det är lr?? vi gjorde en sån kedja av folk så tappade vi henne, det va bara att följa ballongen!

Eftersom vi är på nedre vånningen o vi har ett stort dör i köket så passade vi på att ta ut bordet o äta ute :)

O nu är det induction.

Badkar

Nu har jag kommit till badkaret. Jag bor på nedre våningen med 4 andra människor: en rusk tjej, en englesk tjej o kille o en PhD som är här för va "Tutor" men som vi säkert kommer aldrig se. De är snälla, inte för jobbiga... Mitt rum är ok men inte så mycket garderob plats. köket har vi typ ingen plats att lägga in saker i.

Här är alla mellan 17 o 19, o de sa jag va "the old guy". Alla (förutom 1-2) är first time out of home. Ändå om jag är inte så mycket äldre så pallar jag verkligen. men verkligen. inte hänga ut med dem ut. Det va ok förra året liksom, ganska kul ändå, men nu.. det är bara se hur de beter sig liksom...

Hittade en liten grup fransmän på en international meeting. De mästa åker på January, de som stannar måste va ungefär 14-15.. Hittade en Svensk tjej som egentligen är från Irak, ritade svenska flagan med gula istället för blå o blå istället för gul, o åker i January. Hon verkar va den ända svenska tjejen här.

Ingen gör min program, alla gör ekonomi, managment, språk lr matte, men ingen i närheten av natural science. Märkte med med den ruska tjejen o PhDn att alla länder har en speciality: Ruska människor gör nästan alla managment, alla tyskar typ kemi o physik, alla fransmän engineering o sånt... på miner mig om:

Heaven:

  • The police are British
  • The cooks are French
  • The engineers are German
  • The administrators are Swiss
  • The lovers are Italian

Hell:

  • The police are German
  • The cooks are British
  • The engineers are Italian
  • The administrators are French
  • The lovers are Swiss

D day

Woaaa... ska åka snart! wuuuuu! föresten, va på vågen o allt, o märkte jag tjänade 2 kilo! wohej! jag är mindre lätt än innan! fast eftersom jag sportade inte så mycket undrar jag om det är verkligen en bra sak.. Men kommer säkert förlora dem när jag kommer till England. -10. BAM!

Snacka om kilo, vet fortfarande inte vart resten av tyngden tog vägen... så istället tar jag några IB böker.. man vet aldrig.. Intresant va? o waw Fransman! jag önskar jag va dig! aa jag vet..

Eee men allvarligt, nu måste jag vika alla mina skjorter.. lr så lägger jag dem bara på allt.. aooo.. det går väll... Eeee men aa, vi hörs när jag är däruppe då!

Ha det, o puss o kram. O hoppas planet inte krashar lr nåt.. kan göra ont.. Lr att dem förlorar väskan... fan va jobbigt, då måste jag vandra runt naken... lr aooo iförsig.. inte som om jag nästan gjorde samma i Southampton... hum hum...

O Lilla Fleur ringde med! naaaaw! Men hon jobbade så det blev snabb phone call.. hop..

Roger.

Packade o det defenitift skanas nåt. både väskorna ska va ungefär 20kg var, som det har alltid vart. De väger 12-13 kg var! ok la inte mina skjortor ännu, men de väger ju inte 10 kg heller! Vad tog jag förrut som va så tung? O det betyder jag kan ta den lampan jag ville! philips lampa som bytter färg, ascool... betyder jag kan ta med mig mat med.. massa krocketter!

Eeee vet inte vad jag saknar.. men kommer hitta det, sooner or later.

O snart kommer Frederico. Mariana kommer va helt galen när hon kommer se hunden

24

Träffade Fleur igår :) trevligt trevligt! Sen åkte jag till Frederico's, vi körde ut, chillade.. På vägen hem såg jag 2 polis bilar igen, som bara log där med poliser i dem... Alltid räd att de stannar mig o om dem stannar mig..

om snart 24 timmar ska jag åka till flygplatsen! hittar inte mina vaccum påsar, packar snabbt, Frederico skulle komma lite senare.. o kommer inte ihåg vad jag ska ta med mig! tar det jag tänker på, går egenom det jag har, det borde räcka lr? annars skickar dem packet... Började sortera några saker, märkte att jag behöver inte ta med mig en hel set av nånting, typ mina jackor, tog bara en regnjacka o min coola som jag köpte i april i Sverige, inte de andra.. så bör spara på overweight! yey! ska fråga Frederico om han kan fråga hans kompis som jobbar hos Easyjet om vi kan slippa betala om det blir över :) Det va så han gjorde när han åkte till London..

Are you feeling lucky?

Så Erik va då i Deutch Bank i en jätte bra team. However de ville inte att han skulle progressera, bara stanna på samma plats. Han bodde hos föräldrarna, nån skulle alltid hämta honom o köra honom till jobbet. Det va stress därför som i nästan alla bank så va det kris o man måste ge sparken till några folk. Hans team har ganska tur men det finns alltid möjligheten. O Får man sparken är det svårt att hitta jobb o man får direkt sparken, man får inte komma tillbaks dan efter därför av bank secrecy. Teamets kunder (som är minst multi miljonär, miljarder finns med) blev stulnad till en jätte god bankman som byggde teamet.
Nu ska Erik bytta jobb till den här större bättre banken med den jätte goda bankmannen o ska bo i en bra lägenhet som ligger andra sidan parken från hans nya jobb, alltså typ 5 minuter från jobbet, o jätte nära en av Geneve's bästa Gym. Han fick lägenheten tack vorre en kollega. Han pratade om att han såg lägenheten o hoppade att skulle få den. Kollegen just happen to be bra vän med byggnadens ägare. Are you feeling lucky?

Skit

Åkte till jobbet för träffa lite alla, inte lika kul som jag trodde det skulle va! inte många som brydde sig verkligen, underchefen va glad iaf! men telefonen ringde så hade han inte tid längre. Annars pratade jag 2 sekunder med de andra o det va typ allt. men värst va en som bara kom o pratade med den jag pratade med om nåt helt annat! 2 gånger med. Vet inte vad hans problem är.. Så stannade inte länge

Sen åkte jag till carrefour, köpte lite mat...

Men en sak jag är ledsen över är att PPDA (Patrick Poivre D'Arvor) kommer till hotellet jag jobbade på för presentera hans bok. PPDA är en stor TV presentator som presenterade nyheterna varje kväll (annars va det Claire Chazal), han är as cool! sen jag är liten så presenterade han nyheterna, o han är awesome! o har sätt några av hans gamla news när han va in the fields, i en av dem va han på en fält av bannana trees som hade brännt, o han visste inte vad han skulle säga.. på en of the takes va han "kolla på dem... eeer... bannaner... eeer... döda?" o han presenterade ändå om hans dotter begåt självmord (hoppade framför en subway), han är wow! Men han fick sparken därför av en skit på jobbet, dem ville bara bytta honom för en ung sexy girl för unga ner the spectators. Så jag hatar henne. o han kommer när jag åker. Skulle älska träffa honom.

District 9

Såg district 9 på bio, bättre än vad jag trodde! fasktiskt.. Men det gjorde mig tänka att skulle kunna va coolt att jobba på farliga ställe, either för FN lr i FNs armee lr nåt, ok, farligt, men jag skulle kinda tycka om det.. Inte första gången jag tänker så heller.. tror jag är för dum i huvudet...

Såg en tjej i Geneve som va en kund som jag tyckte va jätte söt förra året! en italienare som kom från London med hennes pojkvän. stor huvud, gulliga ögon.. så söt! men aja... Det fanns också en branmän demonstration, men det va några dag sen, glömde berätta..

Min pappa fortsätter lära sig hans mac.. jag visade honom iLife 09, det är en program som har iPhoto o såna saker. iPhoto 09 är ett jätte bra program för mac som har massa coola saker, när jag kommer ha min iPhone (tror jag ska köpa en..) kommer den spara the location av vart jag tog bilderna, o den kommer göra en album med alla bilder jag tog därefrån. Iaf, jag vissade honom the face recognition feature, så han spenderade dan att tagga alla på bilderna o tyckte det va jätte kul... Det som är bra är att man kan gå till en viss människas album, o programet vissar bilder där människan kan va, har han rätt klickar man en gång, har han fel två gånger. jätte lätt!

Nemen?

Åkte upp i Vesancy för slänga massa grenar o allt med pappa o på vägen ner så träffade vi en familj som vi känner. Jag va in love med dottern när vi va små men vi träffades så sälan så det blev aldrig nåt. Iaf, hon är faktiskt fortfarande söt! Brun, kort, typ kortare än Annika (lr Erika om hon är kortare än Annika, men det är hon väll va?), glasögon men som passar henne, hon pluggar i Ambrieu (tror det stavas så...) för en BTS (nåt diplom i Frankrike) i nåt... Aja.. Det är faktiskt i Ambrieu som jag skulle göra min military service istället för London. Där borta skulle jag fått sjuta med vapen.. iaf, hon verkade glad iaf att träffas igen, ingen otrevlig bitch iaf!

Snacka om det, höll på kolla på criminal minds (en serie om profilers i USA), o en av dem är en sån lite feg men inteligent människa. Jag önskar jag hade en sån feg mega inteligent o utan muskler kompis! Fatta va coolt! Skulle ta ut honom till ställe (ändå om det är inte största saken jag gör ut mitt liv), skyda honom mot duma människor, göra honom träffa tjejer, kanske träna upp honom, va coolt! O så kan han nog inte laga mat, tvätta sina kläder lr nåt, så jag måste lära upp honom! skulle älska ha en sån kompis! måste skaffa en sån när jag kommer till Bath... Hoppas det finns en i min lägenhet så jag slipper leta..

Geneve

Åkte med Erik till Geneve, shoppade, köpte en bok, åkte för se vart Erik ska kanske bo (bara utanför), se vart han ska jobba, åkte hem. På vägen hem tänkte vi hur skönt det skulle va att chilla ikväll o allt, middag, röd vin, chilla... o när vi va nästan hem sa jag "Tänk nu om vi kommer hem o så ser vi pappa som håller på i trädgården o klipper buskorna o vi måste ta upp allt o skit.. fan va jobbigt", gissa vad vi såg när vi kom hem då?

Skit

Igår va skit. Vi började hos nån, sen skulle vi åka in till Geneve. 3 bilar åkte till Platinum men vi skulle hämta någon nånstans annat. Det va Erik Jann en tjej o jag. Tjejen gick nånstans annat, ringde hennes kompis i tyskland o sa vi förlorade henne, så kompisen sa till henne att hon skulle ta en taxi o åka hem därför vi är basterds. Den vi skulle hämta kom inte. Vi hämtade tjejen nånstans efter vi ringde massa folk för ha hennes number. Vi hittade de andra på Platinums parkering för veta att det va skit inne, det fanns för mycket folk, o vi kör hem till huset igen. GREAAAT! + Att det fanns inte en tjej som jag räknade skulle komma men hon va sjuk. Men Erik o jag festade tillsamans för fyra hans nya jobb, som han ännu har inte sagt till de andra (Han underskrev nyss, han kunde inte va säker han skulle få jobbet, o när man bytter jobb (särkilt till han han ska va med) så kan man inte riktigt skrika det on the roof tops!

O idag ska jag.. mm hjälpa pappa med hans mac.. Han tänker verkligen som en gamling. vi installerade Skype. Man literally drar program ikonen in i Application mappen o det är allt. Han tyckte det va svårare än Windows, där man måste öppna, trycka på "nästa" flera gånger, säga vart man vill det ska sparas, acceptera allt, vänta att allt kör, acceptera o sen hitta programmen nånstans i start menyn. Kill mig.

O så klart...

Sista saken jag tänkte på idag va att börja packa.. aja som sagt har jag ingenting ändå.. Däremot köpte jag nya skor! eftersom jag orkar inte ta bild ska jag beskriva dem: Bruna o snygga. O nu är det helg! yey! vete fan vad jag ska göra! Men ska va hos Fleur på söndag.

Mamma visade mig en bild på facebook, Det va nästan hela familjen på en kräftskiva (hur man stavar det..), min jobbiga kusin skrev som komment: "Hela falska släktingen" o en hjärta bredvid. cp...

En vecka

Imorshe, i min huvud:
"Hmm.. Om en vecka åker jag till Bath..
- Hehe, neee då! Lite mer än det!
- Nee allvarligt, det ÄR om en vecka, vi är Fredag idag!
- O shit.."

Måste börja samla upp det jag ska ta med mig! Fast det blir säkert inte mycket.. men ni, jag har inga Tshirt :S nästan alla mina svarta är för små nu, jag har bara 1-2 vit, 1 blå, 1 grå, vet inte ens om jag har en svart! Äsh, jag har skjortor.. men ändå! Kommer vandra runt naken igen... Snacka om naken, nån la mina klädder i torktumlan! nu är de helt förstörda! o alla säger "ne det va inte jag" yeah right! sweet jesus gjorde det.. Så alla mina nya kalsonger o strumpor som jag köpte o behålla de ur torktumlan är förstörda. jaja resten med, men särkilt dem.

"Splitting the atom" från Massive Attack är cool!

Idag

Har jag slutat pulp fiction, tyckte inte den va särkilt bra, min dator sa den va lite full så jag tog bort 127 gigabites, hell yeah. Tog lite hand om pappas dator med..

Det känns inte som jag ska åka till Bath, känns som jag kommer larva mig hela tiden just nu! sover som en gris, gör nästan inget under dagarna.. tänkte göra choklad mus men orkade inte, tänkte göra bröd men samma sak, stryckte alla mina skjorter faktiskt! lr egentligen de som va inte det.. o egentligen, 2-3 sket jag i, så egentligen blev det bara 4.. men skönt att ha det gjort!

Ikväll ska vi veta om Erik underskrev kontrakten lr inte :D så det blev säkert champagne :D Det va det som höll mig från bjuda Fleur på middag lr hälsa på Frederico.. Jag är ingen alkolist..

Geneve

Vaknade kl 3 imorshe, kunde inte somna om, kollade snabbt på Nip Tuck, åt, somnade nästan en timme senare. Vaknade av pappa som ringde därför en affär i Geneve fick hans dator. Åkte till Geneve, hämtade mitt ny (fin!) pass, köpte en ny skjorta med! Eftersom man ser inte bra på webkameran ska jag beskriva hur den ser ut: ljus lilla o snygg.
Sen glömde jag mammas bankkort så kunde inte betala resten för datorn, så Mariana ska hämta den, hon skulle göra nåt i Geneve med..

O glömde vad jag skulle säga... nånting iaf... men eftersom jag glömde ska jag ge er en present:

PUSS O KRAM!!!

O nu springer alla därifrån.. hopp...

Zen

Spelade poker igår kväll i Geneve i en bar som öppnades i juli! Ägaren va jätte snäll, från philipinerna, han jobbade som investor i Geneve, han även gav kurser till bankmen o allt. Coolt! Iaf, spelade med Erik o 2 som vi brukar träffas. Erik o jag vann, Erik blev först, blev second, men eftersom vi bestämde att den andre skulle få en viss procent av vinelsen van jag lite o behövde inte betala för min entree på spelen o min öl :) Kulast är att Erik o jag va de 2 som betalade minst för spela (förlorar man allt kan man köpa sig in), hell yeah.

Cycklade med Mamma igår med på den kullen som är framför mitt hus, jag körde er säkert på den för visa er utsikten, en must see!

Bäst tid för byta Kronor i punder! det har inte vart så lågt sen 1991 lr va det va, coolt!

Men eee... Aaa.. förutom plugga, kolla på Nip Tuck, följa med mamma på Carrefour.. inget specielt..

Lördag

Hände inget idag. Pluggade, kollade på nip tuck, Fleur är i Lyon, Frederico svarade inte, Mariana jobbar men borde komma tillbaks snart, Erik åkte till Geneve för träffa sina kompisar o föräldrarna åkte till en fest. Så jag beställde sushi o märkte vi har inga bilar kvar, så får ta pappas scooter o se hur det går.

Annars idag brände jag mig mitt pekfinger o min tumme när jag försökte ta en sån sak som smälter sån metal sak på electronik circuits. Det är så varmt att man märker bara en halv sekunder efter det är för sent att man bränner sig. Men la in massa krämer o nu ser det ok ut.

Våffler

Idag gjorde jag våffler :)

Annars, idag fick Erik veta att han fick ett nytt jobb. Kommer inte ihåg om jag sa det till er men om inte, Erik kontaktade en svensk som jobbar på en annan, mycket bättre bank i Geneve. Han är känd i banken där Erik jobbar just nu därför längesen innan så va Eriks chef mannens mentor o de buildade the nordic team de är i nu o han är jätte inteligent o allt. men han bytte, tog massa kunder, kom tillbaks till Geneve i den här prestigious bank o tar kunder från Eriks team igen. Iaf, Erik kontaktade mannen därför han håller ju på builda samma typ team typ, o han verkade tycka om Erik, så de senaste veckorna har Erik träffat massa folk på den andra banken o idag sa han på HR att han kommer få en kontrakt om några dag. Men komma in på en sån bank när man är 24 o för en sån jobb, det är inte oftas när man ser det..

Kan inte hålla mig från tänka hur det ska va för mig liksom? Säkert va i min labcoat o känna hälften det han tjännar. Kommer säkert va less than nothing. Vem vill ha en kemist liksom? Hur ska jag komma in lika bra som honom? Jag gör ju inget financiellt, jag kan säkert inte jobba på bank, o börjar jag på bank kan jag inte börja som Erik! Kan väll inte jobba på sin tobe gamla bank, inte i den nya heller. Kanske, o kanske kan jag fråga han som jobbar på Rotschild? Kan alltid drömma...

Stupid black cat... crossing the road... Bringing bad luck...

Körde hem från Fredericos igår kväll, körde lite snabbt, o ser en lite tisse misse som springer till andra sidan vägen. Sign of bad luck men tänkte att det va bullshit med alla gånger jag fick det. Lite senare blev jag stannad av flygande tullen. Egentligen hade jag kommit lite snabbt o de va gömd i en rundell, när jag kom (inte så fort egentligen) så blev de lite stressad o flashligtade mitt ansikte o min plåt. Så stannade o frågade en "eeem.. jag tror er kompis ville jag skulle stanna.." de frågade papperna på bilen, hade inte de, ringer Mariana "aa dem är i min handveska, vaddå då?" så de kollade med pappas namn o födelsedatum i deras dator. Sen fick jag dra! de sa att dem kunde fine mig därför jag hade inte papperna. O Egentligen, flygande tullen o den typen av polis som föjlde dem är inte de som kollar på hastigeten! De flyttar på sig bara när någon informerade dem att det kommer va en convoi av droger.

Så va med Frederico, chillade i Geneve i en stor park, jätte snygg park, med hans hund. O nu har jag min hård disk!

What if??

Kommer inte ihåg om jag va sån förra året, men börjar undra om allt kommer va ok i Bath? Kommer folk tycka om min humor? kommer folk egentligen tycka om mig? Kommer jag tycka om dem? What if alla av de är 18 year old virgins first time out of home? What if de är jätte outgoing o har gjort 100 gånger världen runt? Staden va ju snygg o allt, men kommer jag gilla bo i den? O what if programmet passar inte mig? kan nog bytta.. men what if jag börjar fråga migsjälv om det? o What if alla är mycket mer intelligent än mig?? Det va ju inte lättast att komma in, alla har ju minst min nivå, what if de tycker jag är bara en amatör? jag vill inte va värst i klassen! Hur ska jag känna mig liksom när jag får värsta betyg? Kommer jag ens ihåg nåt om vad jag lärde mig?? CSN frågade mig mina betyg igen (men ringde de o det verkar klart..), o jag såg pappret igen, min average för allt va 81%! Känns inte som jag är värd 81%! Tänk om det är bara lycka o när jag kommer dit så är jag värd 20 lr nåt... Eee så dålig kan jag inte va... det är ju kemi, jag är ju bra på kemi! lr? STRESS!!!!! O så klart är vi mitten av dan, kan inte bara sova o glömma när jag vaknar som vanligt, måste vänta flera timmar för det! Jag är doomed att tänka så till resten av dag! NOOOOOOO

O tänk om jag hatar mina flatmates? tänk om det är bara douche bags lr såna som spyr överallt varje kväll, lr om de snor min mat lr nåt!!! Snacka om mat, måste äta nu... hmm..

Flow back

Va hos Frederico igår, lämnade min hård disk därborta hoppas han gör inga dumheter nu, tar han bort fel sak är jag ganska screwed... Han tog mina south park med, visste inte det! Men nu fick jag mina filmer tillbaks iaf :)

Ska kanske hos honom ikväll med, annars imon lr nåt.. Tror inte på det men vi får väll se.

Igår sprang jag, det va skönt, nu.. aoo.. Ganska pinsamt att inte göra nåt, när man träffar någon är hon "så va gör du nuförtiden?" "Eeeem... jag.. pluggar? o em... springer lite då o då.. a..." Vad ska jag säga liksom? Värsta frågan jag får..

O nu nåt som ingen bryr sig (måste väll skriva nåt...): mamma köpte en annan camembert, en som vi tycker inte om.. Erik pappa o jag trodde den smackade konstigt tills Erik tog ut paketet ur kylskåpet. Det va då mamma sa "det va 3 för priset av 2!" Vi måste äta upp 3 camembert som vi tycker inte om. kill me.


Varje gång jag solar så har jag två vit band på sidorna. Armarna är tillräkligt borta för att sola sidorna, så varför ska jag stanna vit där?? vaddå ska jag sola åt sidan lr? va obekvämt... Annars just nu laggar jag BRIOCHE!!! mmm... lätt bränd brioche med nutella är... obeskrivligt..


Min Brioche ser inte ut som en brioche :( hoppas den är god iaf...


anion är skanska för onion. Inte en negativ ion.

Man skulle ta 5 subjects i Bath, tog 2 matte, 2 kemi o en managment. Eftersom jag tog de 2 kemi kan jag bytta till Chemistry degree! Därför nu är det det som är in hos mig.. Blev avtänd av pharmacology när jag såg man måste ha life sciences o jag skulle screw chemi. Märkte också att min degree är "with honours" :) undrar om deras kemi är också det..

Så åkte till posten, skickade allt, kollade i affärer o tog bilder för ID kort. Måste åka till Geneve för hämta mitt pass med...

Ingen ordning

Igår nightklubb va begrensad för 23+, men när jag kom med de 3 tjejerna jag körde så kollade de bara på dem, sa en hesiterande hej o låt oss in utan problem :) my new bypass!

1 timme innan jag skulle hämta Fleur sa Erik att han åkte till Geneve o det fanns bara 607n kvar. Iaf, hon skulle åka med hennes mamma senare o allt så vi bestämde att vi skulle träffas imon. Så jag åkte med Erik till Geneve. Vi gjorde lite shopping, tror jag ska köpa en lilla skjorta, vad tycker ni? stylig va? allvarligt jag vill ha svar.. Sen drack vi lite med folk. En av de va han som sa jag skulle va hans personal designer, o jag hade precis sätt den lampan så jag sa till honom att check it out. Ville köpa den lampan i England, så om han köper den så är det coolt både för honom o jag, jag får ju se hur bra det är!

O ikväll blir det inget särkilt. Frederico bytte plan så vi "kanske ses imon" men tror det blir om 3 år! så det blir kanske wisky, on top of all vin o porto jag drack, mmmmm..... Nice...

Mmmmmm?

Igår kväll va jag ut. vi va i en bar först, träffade folk, 2 svenskar bland annat, sen drog vi till Janns ställe, han är värre än va jag är på dekoration, han tyckte jag skulle va design manager för hans lägenhet därför jag sa till honom han skulle köpa en lampa som bytter färg.. Sen drog vi till en night klubb som jag kände inte som heter SIP. ganska cool ställe, nedre våningen är bar, andra va nightklubb med en bar i mitten med ett torn där 2 DJ spelade.

Pratade med en tjej, hon verkade 23-24.. o i mitten av diskutionen frågade hon what's the age difference mellan Erik o jag. Hon blev helt förvånad när jag sa 3, att Erik va 24 o jag va 20. Hon trodde Erik va in the 30's o jag va 28 :S Tjejen va 28.

O nu har vi gäster, wohej. folk som jag kommer knappt ihåg. Sen drar jag till Fleur o vi ska till Geneve, sen kanske åka till Frederico. därför är det tidig inlägg. Men fan, idag ville jag laga brioche! vet ni hur gött brioche är? särkilt när det är lite grillad o med nuttella på... woooooow.

Jag ≈ normal

Här regnar det.. påminer mig om några veckor sen, Erik sa "Det regnade så mycket igår kväll! o jag behövde ta en dusch så jag gick ut o duschade i regnet.." pappa svarade "Jaha är det därför jag hittade kalsonger på min scooter imorshe..." Trevligt

Hittade några filmer på min gamla dator o alla simpsons som jag hade. så nu har jag 350 filmer. Men tänke på att jag fått nååågra nya filmer mellan Fredericos mistag att deleta nästan hälften av mina filmer o nu, när jag kommer få tillbaks så kommer det ta en massa plats. Min hårddisk är snart full nu.. Tror att under jullov jag kommer köpa mig en 2 Terabit hårddisk.

Fleur ringde, hennes brorsa kommer hem imon så de skulle ha middag, så det blir bara en eftermiddag med henne.

Mariana körde Twingon till garaget. Räkningen va saltad, det är sant, men att jag ska betala 1/5 del! Andvänder ju alldrig den bilen längre! Det som stör mig är att hon körde så dåligt, man hörde motorn som höl på dö! Men nu har hon förbättrat sig efter att jag la in lite Svensk körning :) Fast nu har hon ACn o fläkten på max, hela tiden. När hon kommer hem hör vi inte motorn, vi hör fläkten för ACn! No wonder den blir snabbt kaput! Sen hon fick den har det vart massa problem med bilen.. Men betalade ändå.

Ett två tre WOEEEJ!!!

Igår kväll kollade Erik, Jan, Nita, Emmanuel (som är Svensk), Charles o jag på Inglourious Basterds, den nye Tarentino. Skit bra!

Annars idag inget intressant.. pluggar.. Pappa o jag åkte till Geneve, han köpte en iMac, sen köpte vi Nespresso.. wow! please tell me more! aaoo jag springde med.. Frederico kommer hem imon, han va i Ibiza.. Känns just nu som jag kommer inte ihåg nånting.. känns som det händer hela tiden... Senil? alltid vart.

O gissa vad Kadafi vill nu då? Han frågade FN att dela Schweitz o ge konsekutiva delar till Frankrike, Tyskland o Italien därför det är ett mafioso land. Alltså att Schweitz ska inte finnas längre. Undrar vad han röker förnåt.. Kom ihåg att allt startade därför polisen i Geneve stannade Kadafi's son som mishandlade hans domestiker (lr hur det heter på svenska)

Wow..

Under lite Tetris o Prodigy så kom jag på att nån snackade skit om mig i Sverige bara så att folk skulle tänka att jag är dum/sjuk i huvudet därför människan hatade mig! Ok det är över nu, det va sen hur länge som helst men konstigt att jag kommer på det nu! Undrar hur många människor hörde om det o tänker nu att jag helt sjuk i huvudet o man måste hålla sig ifrån mig lr nåt :S Fan, vet inte om jag ska åka tillbaks till Gränna! ok, kan skita i det, men kommer säkert tänka när jag sitter nånstans med lite folk "den människan kan egentligen tänka att jag är en idiot". Jag kommer va :/ tills resten av dan, kommer säkert inte tänka på det efter jag somnat, som vanligt..

Fleur ringde, vi kommer äta ut på lördag. Hon tyckte också att Macumba va skit dåligt, hon hade vart där o hon o jag tänker oftas likadant. Så istället att jag ska undra om jag ska ut till Macumba ska jag äta ut med Fleur :)

Nip Tuck

Idag:
Pluggat, kollat på Nip Tuck, kollat på X files, åkte till Carrefour. Men plugga med kaffe är gött... fast tror jag blir för mycket addict till kaffe, några säger att de "måste" röka när de pluggar, det är bättre för dem, men det börjar kännas att det är samma sak för mig med kaffe. Känner mig bara mer motiverad när jag har kaffe bredvid o mer into it... Det börjar bli dåligt med detta...

Fransmans hus

Om jag blir mega super rik så kommer jag bygga hus här. Jag kommer ha utsikt på bådde Geneve o Mont Blanc o bo på ett hög ställe (så slipper jag översvämningar med, om vattnet kommer upp..). Får jag inte köpa ett fält lr nåt kommer jag köpa ett jätte stort hus, ställa massa talibaner lr ryssar i den o explodera den, kalla den en accident, en bombfabrication som gick fel lr ryska mafian som typ.. mörde folk igen..

Den kommer va lång, vit, 2 vånningar. den tredje kommer va mitt rum, på mitten. på en sida kommer det va min personliga terrass, på den andra ska det va den alla kan va på. Jag kommer ha ett intern pool either underground för ha det mysigt, lr ground level för ha utsikten. kommer också ha en underground garage för minst 6 bilar. varför? måste ha plats för min Aston Martin, mitt Porsche, min everyday 4x4 o everyday liten bil när jag åker till Geneve. resten är för min fru (om jag nu får en...) o de som tar hand om huset. Ok det blir ungefär 10 parkering platser... Sen ska jag ha en helipad, därför bor man upp o det blir snö kan det va svårt att komma ner. det kommer va en underground helipad, med en lift för lifta upp den. Så kan jag fråga mina grannar om de vill ha lift. Kommer ha ett stort TV rum med ett enormt TV med dolby surround o en stark bass. Stort kök, stort rum, stort salong...

Kommer också ha vatten linjer (lr hur det heter) under mitt svart assfalt ute för att varma vattnet. Kommer ha solar panels med. kan också recilera vattnet från regnet med massa rengöring saker.. allt kommer va kontrollerad på en fjärkontrol, menas metal gadriner, ljuset, musik i varje rum etc etc.

Jag är INGEN megaloman :)

RSS 2.0