Söndag

Gick med Bex imorshe till universiteten. skönt promenad i solen! Sen gick jag till Waitrose för köpa mat, min kylskåp vånnig är full nu! Fast en sak imorhse va typ att hon sa "aren't you bored to be alone like that?", men det va därför det va morgon o jag va den ända vaken. men ändå.. menade hon för hela tiden är det inte som nån ger mig chansen mäst av tiden. Va med Billy o Zack igår kväll, vi började glo på film men aa.. blev trött tidigt o gick o la mig. behöver studera ändå.

Sen studerade jag en bit. kan nog kalla det för "klart". Så imon ska jag till lexioner, ska till matten med tror jag. Antar att vi kommer bara gå genom past exam papperna hon gav oss. men aa, tycker hon att jag gjorde inte tillräkligt kan jag alltid ta upp vad som hände senaste veckan: Mina föräldrar kom, skulle möta de i Bath, vägen ner fick vi en traffikolycka, sen på tisdag (tror jag) va dopningen av en flatmate, sen va det brandlarm, sen skulle jag åka till London", aja.. kanske inte tillräkligt.

Min ieftermiddag.. wow vet inte vad som händer (lr jo, har en bra idee på vad som hände men men..) men jag blev så fett trött o bara deckade i min säng. kl va 16 o vaknade kl18. dags sömn? händer aldrig till mig! kändes konstigt. Sen gick jag till Tesco's, köpa bröd för min camemert o en liten massa godis. måste lära mig att laga bröd, tänk er en god ost med hem laggade bröd, mmmmm....

Annarsh ikväll blir det nog early kväll! typ.. snart... kanske en futurama lr 2, med is kräm!

Hmmm måste ringa jobbet med.. måste säga att det är ok att jobba i Prevessin i sommar. Har nog inte så stor val! men aoo känns konstigt att helt plötsligt, efter ha jobbat på den största banken av regionen (tänk er lite mer än småland) med en massa bankmän i den, så hamnar jag i en nybyggd bank, med 3 människor max, men bara 1 när jag kommer jobba. bara 1! vi kommer va 2 i total! Det bara påminer mig om när min chef förra året sa till mig när han sa han tyckte inte om Marie Noel (som va helt seg o dum i huvudet förra året som jag jobbade med), han sa "aa hon skulle jag aldrig lämna ensam i banken, men du i motsatsen så vet jag jag kan lita på dig, ge dig nycklarna o gå hem!" aja... det kan va kul.. Hmm human ressources tjejen sa att det är en massa folk därborta för öppna deras konto. så kommer inte va utråkad! Det som störde mig lite va att hon sa "du" istället för "ni" (för va polite), ok jag är ung o allt, men det är nåt jag kan inte vara skitta i! ok, det är vänligt, men för mig känns det vara disrepectful!

B kompisen

Några gånger känner jag mig verkligen ensam här. Här finns det massa flatmate couples typ, Zack har Guro, Rida är väldigt ofta med Billy, Bex har El, Harry har Megan, Sam har Pete, resten ser jag aldrig. Så på normala tider när ingenting händer är alla de tillsamans o jag finns typ inte.
Ska väll inte Zack o Guro liksom, Rida går direkt till Billys rum utan att ens säga hej till mig som har alltid mitt dörr öppen. El är oftas otrevlig mot mig o verkar som jag stör hela tiden, de andra bor inte här men ändå, Harry o Megan är tillsamans o för Sam o Pete klarar jag inte Pete. Han har skämt som kostar inte ens 50 öre, han skriker istället för prata, o han är kristen. Som i Svin Kristen. Det är han som skriver hela tiden att gud är great o allt på hans facebook.
Jag är några gånger med Billy o Rida faktiskt, men Rida glor på mig som om jag är CP o några gånger hon kan verkligen svara till mig som jag har 2 i IQ, ok jag svarar, men vissar hur mycket hon vill ha mig i närheten! men hon är snäll några gånger ändå... Men typ nu så hörde jag att Tash o Rida va i köket så gick bara för se hur va läget men Rida gav mig den här "vad gör du här o vad vill du" blick
Det är alltid such a slap in the face när jag hamnar tillbaka till mitt rum o hör alla "par" ha kul tillsamans o det ända jag kan hitta på är typ plugga då o då lr kolla på futurama.
Så aa. När det är ingenting som händer mellan Billy Zack Guro Rida o jag så är det döt, o jag kan alltid dröma att nån kommer hälsa på mig. Ingen idee att nämna mina klasskamarater, de är inte här o jag träffar de aldrig ändå.
Aja har ändå Bex som bjuder mig för gå till Universiteten o gymmet, men sällan.
Kommer säkert förbättre sig efter exam. Exam tiderna är alltid tiden alla är stressad, vill se deras kompisar bara o lämnar mig åt sidan bara känns det som så jag bara vandrar runt o försöker hitta på nåt, typ glo på film lr nåt. varje dag för veckor. Gud va mitt liv är kul några gånger..
Värst är att höra "you should find people to be with! like your classmates or something" aoo det är ju svårt liksom när alla sviker mig 75% av tiden. Bex ändå sa typ i mitten av året "I have more friends than you anyway" för skoja, men efter jag svarade sa hon "but you never go out! that's because you don't have friends!" fortfarande "för skoja", värst är att det är ganska sant, jag går inte ut därför jag tycker inte om deras pub, jag tycker bättre om mer chillad barer ska jag gå ut, o eftersom sånna finns inte o alla studenter är alkolister o går ut i skabiga ställe med "vatten" pöl på toan så är jag ganska skruvad. Hoppas tiden går fort.. bara 3 år kvar, minst. Ska ändå försöka ännu hårdare nästa år. Inte genom att gå ut men på en annan sätt. Önska mig lycka till

JAPD

Ooooooooooook, så åkte till London imorshe, precis när jag öppnade min mobil för se hur mycket kl va när jag vaknade så börjar min mobil ringa, är det inte synkronisering det... aja, sen va jag så nära missa tåget, såg kl, hade 2-3 minuter kvar, springer ut, springer till tågstationen, när jag kom nästan dit tänkte jag "ee.. nu är det för sent.." men då kommer tåget! så sprang, igen, så skulle jag ta en bro som sträker sig långt o allt, för att äntligen hoppa in, det va nära...

Aja, annarsh aa.. hittade stället, det va en franskgymnasium i London, så va den en överste o 2 till som pratade lite, så va det en massa filmer... En av de sa att internet kom från DARPA, är de sjuka i huvudet lr?? neeee! va de klarade va att koppla datorer tillsamans, men internet som vi andvänder kommer ifrån CERN som behövde koppla alla CERN forskare...

Frankrike är största landet i EU som betalar för armeen, visste inte det..

Annars aa.. så gick jag till de i slutet, frågade några frågor, fick ett telefon nr, sen drog jag hem, kom preciiiiis för tåget hem. Hade jag missat den skulle jag haft vandrat runt i en timme.

O nu är jag hem.. ensam.. vet inte vart de andra är... försökte plugga...

Hur man får en tjej att följa med

jag va utråkad, trött att läsa o ville ha kaffe lr te med cookies. El kommer ut hennes rum:
"Hey, El
What
Do you want to have a te break?
(ser inte villig ut) mnjeeaaa... mnooo..
(med min desperat granny röst) What my dear... don't you want to spend time with uncle frenchie?
OMG you just sound like a pedophil!
(fortfarande med desperat granny röst) I've got some cookies if you want! (tar det ut min låda)
(El börjar le)
(fortfarande med desperat granny röst) And i've got some fingers too! (tar det ut min låda)
YEEEEEY!

Sen kom Rida.. o Bex... o Billy... sen gick vi o studera igen.


Föresten, quotes från imorshe:
(El o andra tjejer checked out brandmännerna)
Jag : El, run to the firemen and shout "i'm on fire! save me!"
El : o yeah.. i'm going to shout that my sex is on fire!
Harry : Ow no! let me get my hoze!

Mee... nroooo

Imorshe gick jag med Bex till universiteten, dagens promenad heter det... ändå om jag tog bussen hem Så jag började läsa, det jag behövde göra efter som jag har bara 2 dag kvar.

Sen så hör jag en brandlarm
"hm.. en byggnad brinner...
(så börjar signalen närma sig)
Hmmm det närmar sig.. ser ut som det är i min byggnad
(signalen är i mitt rum)
Hmmm.. aja det är fire drill, som varje onsdag, ingenting at oroa a sig för! ... vänta nu.. va inte onsdag två dag sen?? ... ok det är ovanligt långt nu, kanske bör jag gå ut!
(knackar i Zacks rum, han va naken o skulle sätta på sig klädder, så går vi ner)
Säkert en idiot som tryckte på en knapp igen...
(kommer ner)
Det röker en massa! what the hell?

Det va en människa i nedre vånnigen som la en the towel på en toaster.. great.. vi kunde se the flames genom fönstret

Jag - Shoudn't we like... use fire extinguisher? it's quite small..
Sam - yeah.. i think he's using it as a door stop though...
(kollar genom en annan fönster så ser jag en fire extinguisher som stannar en dörr...
Jag, till en ansvarig - Hey.. is anybody like.. actually trying to extinguish the fire?
Ansvarigen - Someone is taking care of it
Jag - are you sure? is he using a fire extinguisher?
Andvarigen - i don't know..
Jag - you know he's just using the fire extinguisher as a door stop right?

Security kommer ut
Ansvarigen - Are you using a fire extinguisher?
Security mummlar nåt...

Zack o jag bara tänkte "if this was our flat we would have used those damn fire extinguisher by now! they are here for that!!" Pete Harry Sam Zack o jag va ok med gå in för hämta den o släcka.. Särkilt att brasan va inte stor! (ee allvarligt)

Så sen kom brankåren.. 4 bilar.. 4 för en liten brasa som den, tror de andvände bara en brankår med.

Så aa.. det va kul iaf! så länge vår flat blev inte skadad! sen när jag kom tillbaks gissa vilken mejl jag fick då?? jobbet som säger att jag ska jobba 4 veckor i Prevessin (där Fleur skulle va) o 5 i Ferney (där jag skulle va på början), ska ringa min chef för klaga över det... särkilt att nu har vi 3 bilar för 5 människor som jobbar! mamma kunde köra mig till Ferney, kan bli jobbigt att åka till Prevessin..


Billy hade åkt för köpa nya bläk patroner han köpte bläk som man spruter in med serynges så bestämde mig för att hjälpa honom. Aaaooo det va inte riktigt bästa ideen jag fick måste jag säga.. så vi satt upp seryngarna o tryckte in de i bläk flaskorna (som på bilden...) o försökte pumpa. tänkte gud va praktiskt att man kan bara trycka in saken utan att få gummig i spruten liksom, men det pumpade inte. samanfattningen är att det fanns gummig i spruten o det va inte ens skrivigt hur man skulle göra. Det fanns en drill för göra en håll med, som vi såg efteråt. sen när vi försökte spruta in bläken in i patronarna så kom det ut andra sidan. Bordet va full av bläk, som tur hade jag satt på handskar efter att jag fick bläk som går inte bort! Zack kom o hjälpte o fick massa bläk på händerna, som Billy. Sen gav vi upp o Billy sprutade ut resten av bläken genom fönstret för se hur långt det gick. Nästan till en bil som va utanför! sen blev det vatten bomb med mina hanskar...

Mitt hand


Ok, så jag har 2 punkter typ... där under munnen o lite åt vänster, de 2 punkterna är blä, o den stora punkten under öron med. Fråga inte hur jag fick de på ansiktet.. snälla.. Tillräkligt pinsamt hur det är nu! haha...

Aja, sen ringde jag banken, o aaa.. problemet är att de måste sätta mig i Prevessin eftersom min bank sa att jag va jätte bra, klarade mig själv, det finns bara en människa som jobbar i Prevessin då, o det finns massa folk varje dag. Så de kommer sätta 2 nya i Ferney :( ska ringa mamma för se om det är ok att hon slänger mig ut där istället för Ferney, där hon jobbar med...

Snabbt...

Room inspection kom till Billy's rum, de ville inte att han skulle ha hans kayak i sitt rum, så han la den i Zacks rum istället, så hon kom lite senare, allt va ok, så närmade hon sig Zacks rum, redo att knacka, streeeess! men hon stack efter hon kollade i hennes papper. Sen lite senare va vi i Billys badrum (Billys o Zacks rökställe, ändå om Zacks andvänds mycket mer (badrummet därför man kan dra ut ventilation saken framför så luften sögs snabbare)), så knackar nåt, första reaction "fuck! its the room inspection! why is she back?? what do we do??.... HELLO??", men det va bara Sam! aja stress ändå... fatta att bli tagen..

Skrev 2 kapitler ikväll o skrev ut dem. de va fyra sidor var o det blev en sida var. skönt va? hehe... sen gjorde jag en hög med kapitlar jag va osäker på, en med saker jag va säker på o uppgifter. gjorde redan två uppgifter o har 3 dag innan jag börjar mina lexioner, minus min dag i London. så det är ok! Tror jag.. det bör inte va hemskt.. hoppas jag...

Börjar att tycka bättre om att jobba under nätterna, det är skönt, jag har inte starkt ljus på, det är kallare... mmm...

Billy Rida o jag kollade på Superhigh me, intressant.. men inte riktigt en film jag skulle se igen lr rekommendera

Zack vissade mig presenten han skulle ge till Billy under hans födelsedag, o wow... det är en jätte bra. idee.. svårt att föklara, men framdelen är att eftersom Zack behöver mitt hjälp så behöver jag inte leta efter present! det är inte att jag är kall, men jag suger på hitta presenter till folk..

Aie...

(101:ste inlägg!)

Igår hade vi middag tillsamans i min flat. Det är därför Harry kommer inte va här när vi ska till Bournemouth stranden (vi o vi... det skulle va "vi" men det verkar som alla skiter i att dan de vill åka dit är samma dag som min sista exam o jag kan inte hänga med) iaf, det va Sam Amy Bex, en kille som heter Luc men kallas för welshi (för samma reason som jag kallas för frenchie), Billy, Guro, Zack, Rida, El, Tasha, Harry, Megan, James, pete o jag (o säkert en till som jag glömde...), vi fick bordet från flat 7 med, o 2 bord i vår kök blev tight. Sen kollade jag på Aliens 2! kick ass film faktiskt. Så har jag samma hat från igår med:

Fråga inte varför jag har röda ögon, vet inte heller... o ja jag kommer raka mig snart.. på lördag när jag åker.

Mmmmm... gjorde banan o choklad på i ugnen med igår.. det va gött... tänkte göra det idag med men åt bananen innan jag hann...

Imorshe, i min säng "hmmm kanske är det tid att gå upp nu.." går till badrummet, börjar på tänka på nåt så vaknar jag i min säng igen "v.. va??"

sen tänkte jag springa lr gå till gymmet. det sket sig när jag märkte att jag försökte röra min kropp för gå ut o ingenting hände. Sen gick jag med Bex till universiteten, bara för gå, sen gick jag hem igen, sen sprang jag faktiskt! 7.5 km! men nu gör mina knä ont, så la is o bådde påsarna läkte, så nu är mina knä blöta :(

Annars aaa.. har vart lite med Billy o Zack.. kollade på Aqua teen hunger force...

Allvarligt??

Ok, så har jag pratat om franskt studenter som strikar? om ja hoppa över paragraphen, om nej, det handlar (väldigt kort) om franska studenter som är sura därför deras lärare hade inte tillräkligt med tid för att skriva deras exams o de måste va snälla när de sätter betyg därför de (studenterna) strikade o blokerade universiteterna. frågade på 2 forum varför franska studenterna är sånna o bägge två blev deletad (vet inte varför...)

Ok, men nu handlar det om mindre ungar (mellan typ 9 till 17), några kommer med kniv för att hota deras lärare, attakera de lr attakera andra elever. Lärarna blev jätte sura, sa de hade ingen protection, strikade. Nu finns det en lag proposal som säger att man ska söka i ungarnas väskor, lägga kamera o bättre grindar (finns också utanför människor som kommer in), o ÄNDÅ så är lärarna emot! de säger att det är mot barns rätt o de behöver inte det. En rektor va på interview o hon sa att om en unge har en kniv lr nåt så ringer de polisen som kommer strax. Allvarligt?? så de frågar för sjud o när de får det så säger de att det är förfärligt? Tycker det är bättre att ta kniven från ungen INNAN han attakerar istället för efter! det har ju redan hänt att en unge har knivhugit en lärare (i Frankrike iaf..), är de verkligen dumma i huvudet lr?? Idag ungarna har kniv, få har pistoler (har redan funnits), ungar mördar andra ungar framför andra ungar, de valtar, de bränner bilar o allt, de måste skoja med mig!

O gick på nyheternas forum, några som vanligt va helt "bööööö Sarko han är dum i huvudet, Sarko detta, Sarko detta", men som tur fanns det andra som va för lagen, tack gud!

HAHAHA

Sams o Billys exam gick dåligt, så de gick o söp. Sen kom Billy inne. några timmar sen:

Sam: Is Billy in?
Jag: i don't know, i heard him come in but nothing since..

Vi slår dörn... igen.. en gång till.. hårdare... så hör vi badrums dörren som öppnas. Billy öppnar dörrn

Billy, helt förvirrad: I JUST FELL ASLEEP ON THE TOILETS!

Wow...

Så på min lista av saker att göra (tåg till Lendon, brev för dra ut pengar för nästa år, skriva en essay, boka flyg hem, bath accomodation o små övriga saker), tåg till Leeendon är bokad, essayn är skickad, flygen hem är snart bokad, små saker är över... o jag nyss kollade Bath.. o wow... wooooow... jag som trodde att där jag bodde är coolt, jag hade inte kollat på Bath.. Det är helt sjuuuukt! så coolt! dyrt, men coolt o fint o allt! men kan bara boka efter 5te lr 10de juni. Jag vet vad jag ska göra de här dagarna, kl 1 på morgonnen...

Sen kollade pengarna i Frankrike, såg att vi får snart "dividendes" lr va det heter på svenska! basically, när man har aktier så får man en liten bonus efter året. det kommer va i juni, jag vet men men.. ideen är det... så snart kommer jag få lite extra pengar! woeeeej! så de frågade om jag ville reinvestera pengarna lr får pengarna bara. Fast det kommer säkert inte va mycket, efter krisen liksom... men vi får se. Aja tråkigt

Så aaoo.. annars här regnar det.. det är inte snyggt... har vart i min flat i flera dag nu... går ut sälan, bara för en affär kanske om Billy lr Zack går dit, bara för att gå ut nån gång.. annars gymmet, då o då.. det regnar så jag får kanske skippa springa, mina klasskamrater studerar, jag försöker detsamma... o nu är det mat! jaaaaa! lr aaa.. det blir nog pasta lr nåt.. som vanligt nowadays

Tisdag

Jess frågade Rida om hon ville studera med henne, men när hon gick Rida sa att Jess bjöd henne därför hon (jess) kan allt o vill bara känna sig bättre för sig själv o Guro tänkte detsamma, vad i.. är jag den som är mäst kunnig så hjälper jag den som kan inte lika mycket! känner mig inte specielt bättre, känner mig mäst stressad för kompisen! vad kalla de är...

Annars ingen särkilt idag... började studera lite.. kollade på priserna för åka hem.. Visste ni det att att köpa övervikt (alltså säga att jag kommer ha 2 bagage med totallt vikt med 40 kg) är dyrare än att köpa en return biljett under samma dag? andra bagagen + 20kg är +170 euros typ, o retur biljetten 70-80! så kanske min syster ska komma upp... det blir iaf kanske den 17:de

Sen eeeeeem.... Bex o El ville gå till gymmet, så jag föjlde med, gick hem direkt när jag såg folket som fanns där... Så mycket folk, man måste vänta evigheter innan man kan andvända någonting!

Franska studenter strikar igen. De strikade hela året, blockade universiterna o allt så lärarna kunde inte komma in, o nu fick de göra exam papperna jätte snabbt därför de hade knappt tid, o typ staten frågade att examinatorna skulle va snälla mot studenterna. Så studenterna är sura därför examen kommer inte va lika svår iår o inte lika värd. behövde bara fråga på en forum varför franska studenterna gör sånna saker hela tiden, första svar: "därför de är idioter, sossar o vill inte till lexionerna", andra svar "därför de är terrorister!", men min topic blev deletad. så försökte på en annan, det började ok, men sen kom nån annan o gjorde duskutionen gå lite åt sidan. Så nu har jag fortfarande inget svar...

Ikväll stekade jag kött med smör igen, men den här gången med mindre smör men mer vitlök, oooo yeah

o nu har jag is kräm.. o snart ska jag glo på film

umgås för mycket?

Igår på kyrkan:
"Priest: And Jesus said, "Here i am.."
jag, lågt: Rocked you like a hurricane.."

Idag:
"Zack, mummlar: Here i am... Rocked you like a hurricane.. OMG! yesterday in church!
Jag: And jesus said "here i am"!
Billy: What you two too??"
O vi satt på 3 olycka ställe, hell yeah

Church

Dan efter olyckan kände jag mig ok, bara lite ont i nacken men annars inget. Skönt, han på ambulansen skratade åt mig o sa "haha.. tomorow your whole body is gonna hurt mate!"

Så va med föräldrarna, vi gick o tog buss o taxi hela tiden, gick till europcar för att klara allt papper, vi gick o åt vi ocean village, köpte mat.. men va så stressad, så mycket folk, ungar som springer, folk som skriker, en dålig rock band som sjunger med väldigt hög musik, tajta platser med massa folk, folk som går i zigzag så man kan inte gå förbi dem, pappa o mamma som gick inte för fort därför de hade ont efter olyckan,... det stressade mig o blev förbannad o visste inte va jag skulle köpa längre, så vi tog lite o åkte hem. synd att jag fick inte så mycket!
Sen va vi hemma, tog kaffe, åkte ner till stan igen, åt middag, chillade, sen kvällen gick pappa o jag ha en drink på en bar o chillade.

Åkte hem, kollade Wild Zero men Zack, Billy, Rida o Guro, vi hade redan kollat på den men det va kul ändå. Wild Zero är en dålig men bra japansk film som är kul!

Sen idag så åkte föräldrarna hem, jag pluggade bakom min byggnad på grässet som några andra o El o hennes kompisar. Solade mer än plugga men men... Så köpte vi glass, sen drog vi ner till Tasha's dop. det va... specielt.. kände mig typ dålig hela tiden, rädd o allt. jag sa på bussen in (Tasha va inte där) "don't leave me alone! i don't want lots of christian people trying to enrol me in this stuff!" men en annan christian tjej va "it's not gonna happen!" senare prästen sa några gånger "o ni som tror inte i gud, gör det o det o det" o allt, när vi va ute så sa en annan "That christian told frenchie it was not going to happen! he tried to enrol us!!!" haha... Eeee men annars aa.. när de sjöng så hade några händerna i luften, såg en han va i total extase typ.. blev så obekväm! massa som sjöng va så mycket i det o allt, oooo yeeeaaaah praise the lord! praise the lord! brrrr... Så va det typ en pool framför där.. där Tasha gick in o doppade hela kroppen i! det förväntade jag mig inte alls till! trodde det va bara lite vatten på huvudet... aja..
efter det så va vi helt "we... are not going to do that again... ever..."

Sen va vi ute på en pub, sen drog vi hem... imon ska jag säkert gå till gymmet, sen ska jag ta med mig Billy för springa med mig. annars kommer jag dra honom med mig.

Crash

Pratade med Fleur imorshe! iaf, så jag hålla det kort o spara det viktigaste, hon kommer inte jobba på banken längre, hon kommer jobba på CERN. Det skulle va heart breaking om hon skulle jobba på samma bank som jag!

Så idag åkte jag till Bath för hälsa på mina föräldrar. Vi åt på en fin restaurang på romanska spa:n, jätte snyggt, en fransyska va bakom mig (därför vi hörde henne prata med hennes mormor (typ) på franska) o ja, jag ska berätta lite om henne, därför. hon tappade en väska, tog upp den till henne o när vi kollade på varann, wow. herregud hon va söt. hon va brun, grönna ögon, brunt-blont hår, snygga anskiktlinje, nice halvsekund att se henne. Hon glömde väskan på vägen ut, fick ge den till henne, fortfarande så söt, hon sa tack på franska. Märklig tjej.

Iaf, sen gick vi till Bath Abbey, bara för kolla, kollade på Bath uni med, med gymmet, sen drog vi. Vi mamma ville åka till Stonehenge o Salisbury. på vägen till Stonehenge började vi närma oss o pappa såg en liten sjult o trodde det va sjulten för monumentet så han tog den vägen, men mamma o jag va tveksamma. så vi började tveka, jag kollar på pappa, helt plötsligt får han en sjock. kollar framför, vi va på höger sida med en bil som kommer framför oss. Pappa försöker åka åt höger men det va för sent, allt gick så långsamt, jag kände bilen som åkte upp på dyket (som gick uppåt), sjocken på min sida, sen airbagen som blåser upp långsamt framför mig, kollar på pappa han fick nyss den, kollar framför mig människan som har huvudet i hans airbag o hans bil som åker långsamt till miten av vägen. fick knappt min huvud i airbagen. Går ut, hans bil va helt förstörd, vårt va hyfsat ok. Den andra människan går ut, han är helt under sjock, som tur fanns det en människa av en annan bil som tog hand om honom. När jag höll på ringa Europcar (ambulans o skit va ringd) så tänkte jag på vänte tiden skulle jag kanske se hur människan måt, närmar mig, kollar på hans händer, på en av hans fingrar va nazi symbolen, höll mig bak! haha, tänkte att han kanske inte riktigt ville prata med en fransman..
Sen kom polisen o ambulans, vi åkte till sjukhuset, mamma har en broken rib, pappa typ inget, vi tog en taxi in till Southampton, det är inte säkert mina föräldrar får en till bil.
Konstigast va att hela vägen tänkte jag "fan. krashar vi måste jag nästan va försiktig med mina knä, om vi krashar, kommer jag ha tid att dölja dem? va händer om jag inte hinner? en olycka kan hända så lätt liksom, det är bara att köra på höger sida, vi är så vana med det! ändå jag när kompisarna kör så känns det fel att köra åt vänster!"
Jag fick ingenting. literally. Men mina föräldrar kommer inte ihåg nånting om krashen, de sa det gick för fort.

Iaf, nu ska jag träffa de andra, kommer träffa mina föräldrar igen imon.


Hans bil:


Vår bil, jag satt fram o vänster:


Hela saken:


Hela saken igen:


Kossorna kom springande för kolla:


Det vi skulle egentligen se (bild från ambulansen):

skönt

Sprang idag, inte långt, typ 4-5 km

När jag gick till lexionerna idag träffade jag en klassmate på vägen, hon skulle hem.. "you know there's only 'bout 4 people there right?" hela morgonen hade de typ.. lyssnat på musik? aja till slut va vi 8.. totalt värdelöss att gå dit, det ända reason jag gick va att jag ville ge min practical report idag o inte om en vecka så jag slipper ha den.. Joe är fortfarande en liten slumpa mot mig igen föresten, skönt att det är över nu! nu är det bara typ en vecka, sen exams, sen bajbaj

Sen gick vi för dricka lite, tog bara en Kopparberg. En sak som störde mig lite är att Joe o Hayden skratade om nåt o allt, så vi ville veta va det va om. Så berättade hon att en klassmate en gång va jätte full med hennes pojkvän o när de kom hem hade de så hårt sex att hon kunde inte gå längre dan innan! asså jag fick inte ens en leende av det, så kul är det inte! stakars henne liksom hon fick tom åka till sjukhus! jag ser det kula i det men för mig tycker jag mäst synd om henne är kul.. Det är det som gör mig sucka några gånger, några kan bara inte hålla käften om saker. Hade hon berättat det till mig så skulle det inte gå ut ur min mun alls liksom, om man berättar för mig något hemligt, hur hemlig som helst så skulle jag inte berättade till nån! det är ju så fel! fattar inte hur några folk bara kan säga det! särkilt att hon säkert sa "säg inget till nån!"

Det är som El (ok, nu ska jag va en hypocryt lr hur det stavas, men ni kan inte mina flatmates ändå), hon fick love eggs ifrån Zack o Billy för hennes födelsedag men hon är jätte diskret om hennes sex liv o allt, hon pratar knappt om det o hon tyckte det va jätte hemskt när Zack gjorde hans snopp hoppa framför oss när han öppnade hans dörr... iaf, going back till det jag skulle berätta. El berättade till Zack att hon hade försökt de o allt, sen sa Zack det till oss. Några dag sen på i've never så sa billy "i've never tryed love eggs!" o Bex vände sig till El, hon va bara "what?? no!! never!". Asså det är ju dåligt med folk som berättar hemliga saker sådär! El borde inte lita så mycket på Zack om sånna saker.

Ikväll tänkte jag ha pizza aaaa? mellan pizza hut o dominos va pizza hut billigast med 10.99 pund. tänkte ändå det va dyrt, men jag ville det. hade ingen mat ändå. så beställer, o människan kom sen
"It'll be 10.99 please
- You know it has been at least 40 minutes that i ordered it right? don't you have the 30 minutes policy?
- oh.. yeah? (kollar på biljetten, tiden va egentligen 50 minuter sen)
- that's actually 50 minutes ago
- So you don't want to pay for it?
- no"
Han ringer hans boss, som svarade inte, så han bara gav mig pizzan, mmmmm.. smaken av en grattis pizza! Värsta va att jag ville köpa en till billy men tänkte det va dyrt..

Em.. tänk på en titel..

Så igår va det födelsedan då, man skulle klä ut som geeky men sina gamla skol uniform, hade inget riktigt geeky så klädde mig så:


Därför ska jag va en geek som kommer jag va en kick ass geek, yeah baby.

Spelade i've never med. som tur o som vanligt va jag lite bakom, vill kanske erkänna men inte berätta! o det va tur de såg inte mig dricka på några.. o på de få de såg mig så va det inte kul att säga "hell no! not telling!" de mäst intressanta:

Sam: i've never had boobs!
alla tjejer dricker, så säger de till honom att dricka (han är biffig) sen harry (biffig med) o mig med! kom igen så biffig är jag inte...

Billy: i've never smoked weed!
typ alla förutom 2-3 dricker
Billy: I knew it!

Bex: I've never fucked in a car!
Bara Billy dricker
El: i've never lost my virginity in a car!
Bara Billy dricker
Sam: I've never lost my virginity on the front seat of a car!
Bara Billy dricker

någon: I've never fancyed anyone in this room
några drack (jaaaaa jag med...) så blev det tyst för några awkward sekunder

Så kommer jag inte ihåg resten...

iaf, idag har jag gått o klippt mig:


Träffade jag Karen med, hon höll på att färja röttarna, men det va för awkward så bailade out därför jag "hade nåt att göra"...

Sen försökte jag jobba (practical report om igår till imon) så jag gjorde kaffe men när jag höll på göra den kom Bex, så fick stanna där, sen när jag väntade att kaffet va klar så ropar Zack att vi skulle kolla på Breaking Bad, Breaking bad går framför plugget så kollade på det, en kan inte va så farlig! så kollade vi på en till... o en till... sen kollade vi på Aqua teen hunger force, sen gick jag till physion!

Physion (Carl) va cool, ung, snäll o allt. hans kontor va bakom en dörr jag hade aldrig märkt förr.. så efter flera test så sa han att det va swollen under knä benet där... den runda saken framför.. "Did you put ice on it?" "yeah.. ice cream once when i was eating it?" iaf, det va därför jag sprang med Sam, han springer långsamare än jag så jag gjorde det, tänkte att det va nog bättre men nope, det är faktiskt värre! så han lärde mig några streching till en del av benet. o vet ni va? det är en den som jag har aldrig stretchad i säkert hela livet. han va helt "wow that it tense! that's very tense!" O det också jag gör i sängen innan jag somnar (för de som vet iaf, tror jag har väll berättat det till alla? nåt INTE SEXUELT (ne allvarligt) som jag gör sen jag är 2 år?) han va "yeah that's fine.. puts a bit o stress on the knee but its fine.." "i do that for about an hour" "wow right that puts a LOT of pressure on the knees!" så egentligen sen jag är 2 (minus 1-2 år av månader jag skippade det) så har jag höllt på att fuk upp mina knä o utan att stretcha den delen av benet! strechade allt annat annars. sen de få veckorna. Undrade varför kunde inte trycka mina ben helt rakt.. men han sa det skulle nog va ok efter 3 veckor att jag lägger is på de 2 gånger per dag o jag börjar springa lugnt med 6 km o lägger till 2km per vecka. Han sa iaf att mina 2 tendons på sidorna av knänna va sten hård som är jätte bra! :)

Eeee nu ska jag skriva den här practical reporten...

Tisdag

Ikväll är det Megans o Harrys födelsedag. nemen va kul, jag har ingen present, jag vill inte dress up som en school kid o jag vill inte gå ut i Sobar! Är knappt kompis med dem ändå! Men Zack ska kanske stanna hemma ändå, han är ännu mindre kompis med de, Billy kommer kanske gå ut, förra gången strullade han med både Lucy som va naken i hans säng o väntade på honom (hon är horney på honom men hon vet inte alla vet om han o Lucy) och Bryony (när han va nere o rökte o det fanns fingrar involved? ute? det va det jag hörde iaf!) som kom bara för hälsa på då o idag. Så ska han va dum igen? Ok, han va full, men kom igen.. Aja när han är full är det ganska förståligt, han blir JÄÄÄÄÄÄTTE full o kommer ihåg knappt nåt.

Igår va tråkigt. Sam kom lite senare o vi kollade på Family guy, sen gick jag o la mig tidigt.

Idag hade jag kemi assessment, gick perfekt för mig, bara resulten som kom lite fel, men bestämde mig att stanna tyst när jag hörde att alla tyckte det va sninn hård o fick ett ännu sämre svar än jag (jag fick 20 kJ fel, de fick 60-70 fel!) o ändå va jag klar innan alla va klar med andra rounden (bara två).. Nästa år kommer det va totallt motsatts! alla kommer va så mycket bättre o allt :(

jag som gör nåt på biologi som är ok för resulterna men jobbigt därför man måste göra om en sak
"Haydn: O frenchie.. we have to right that in sources of error now (skojar)
Lärarn: Frenchie IS a source of error"

"Lärarn: Because it's in the water
Jag: wa'er (jag börjar skippa alla "t" nu, för va tchavig, o yeah...)
L: fine, in the wa'er"

Breaking Bad

Vi kollar på en serie, det heter "breaking bad", det är så coolt! det handlar om en man (pappan i "malcom" lr va det heter... det med ungen o 2 bror...) som lär kemi på en high school o som får veta att han har lung kancer. så för att hans familj ska ha det bra så kokar han methamphetamine! o typ... aaa det är coolt med allt som händer o allt!

O mina knä gör ont, igår kväll (tror jag) så kollade jag med Billys o Ridas knä o min verkade så benig! o den knakar lite då o då, i bilen idag så kände jag o benen där framför rörde sig inte smooth men typ.. a.. så jag tog en appointment med physion.. efter en vecka så hade det tid att va bättre ju

Sen kommer mina föreldrar på fredag, måste åka upp till Bath till slut, blir mycket mindre att köra, vi kan inte åka till kusinen längre med. o jag ska inte till bristol, däremot vill hon åka dit o dit o dit! hålala.. aja de är här för 2 dag ändå.

Imon är det room inspection, har städat.. det va lätt eftersom mitt rum är tom.

Vi spelar "metal slug" med, det är en gammal gammal spel men man kan spela den på windows. Zack emulerar hans dator så man kan spela på den. o den är nice!

Zack har flera kompisar från gymnesiet, känns dumt att va med de så får väll hitta på nåt.. länge sen jag träffade Jess, hälsade på henne imorshe...

Fick 92% i biologi, det behövdes! så det drar mig från 68% till 77%! o jag behöver 75 för komma in i Bath. problemet nu är bara att behåla det genom nästa labb imon o final exams...

Så sa jag med till min tutor att jag sökte till bath, hon hade en hint av det faktiskt! hon sa att när bath frågade hur många procent va en grade A så sa de "he", så hon visste att det va en kille, sen med alla besök hon fick av alla (o jag som gick aldrig för träffa henne...) så märkte hon att det kunde va jag. Iaf, hon tog det väl, hon mördade inte mig så det är lugnt! Så sa hon att hamnar jag mellan 70-75% skulle hon kanske ringa bath för att de ska acceptera mig! en till insurance, skönt skönt... men aa.. vi får hoppas att vi kommer inte till des..

Min syster skickade en massa sms, hon skrev hon hade köpt present till mamma för mamma festen i frankrike o en sak för pappa festen. kom upp till 40 euros.. så mycket skulle jag inte betala! jag hade glömt med! kunde vi inte bara typ... göra pasta halsband lr nåt??

Jag kan sätta min klocka igen! min Certina! kunde inte sätta den innan därför det förstörde totallt mitt skin under o det blev helt konstig o typ.. blött (av armen asså, o det va INTE svätt), men nu verkar det det att det är över! jaaaaaaaa! fast nu kommer de andra säkert säga "vilken brat.. kolla på hans klocka... han är bara svin rik.. jävel" :( aja vi får väll bara hoppas.. de få gångarna jag hade den sa de bara att den va cool, så det är lugnt! hoppas jag...

Zack

ungefär en vecka sen, under natten, hos Zack på mobilen för ringa för pizza
"Operatör: What block are you in?
Zack: V block
O: B? like Benni?
Zack: No, V like VAGINA"

Ikväll, samma setting
"Operatör: What block are you in?
Zack: V block
O: C? like christian?
Z: No, V like vagina
O: B like benni?
Z: No, V like VAGINA, VAAAGIIIIINAAAAA
O: OMG i remeber you!!"

Haha... det är så man kommer sig ihåg om Zack... Aja han hette Champ iaf o han verkade jätte snäll...

Annars aaa.. skrev ut noterna som jag hade på datorn, printade i lite mindre, det ser ganska cool o snyggt ut! men har inte skrivigt om alla noter så måste fortsätta med det.. exaustiv jag vet, men när jag skriver om så tar jag bort allt som jag redan vet o som har total logi i det + tar bort all verdälös text o allt, så en paket med noter som är 15 pages kan komma ner till 6-8, o som jag reducerar allt så blir det 4-5 pages! woej.. aja det gör pluggningen less painful.

Eeeeeeemmm... kommer inte ihåg sist jag skrev, va på lexionerna igår, fick 70% i matte, det fanns en fråga som jag kom inte ihåg hur man svarade.. Va lite med Nina.. Det skulle va barbecue igår men det regnade, håller på få ny musik, tänker ge lite av min mat till Billy.. allvarlig han äter bara pizza o fast noodles, han fick min curry några dag sen, tänkte ge honom resten av min soppa med (sviiiiiiiiiiiiiiiin god föresten! o gjorde allt med min kreativity! hell yeah....) Håller på att inte ha vin längre, har bara 3 flaskor kvar... måste köpa nytt snart...

Hop! bateriet på datorn är snart död, god natt!

Morgon, o a Billy har shaved hans pubes med, alla är helt upprörd! Kommer ihåg några i Sverige rakade sig..
Annars, igår med, när jag lagade mat, gjorde min kniv jätte sharp o allt, skär, skär o prrrrrrrrrrrtsh! inne i tummen, woej! va det blödde med... miam! gick till Chloes rum (som höll på att duscha... hum...) o fick plåster iaf, idag är mitt finger vitt :(

måste ta bussen! hej då!

Dagarna

aaaooo.. i kort:
Har haft biologi prov, tänkte jag skulle ha nästan full poäng men lärarn sa nånting som vissar att jag kommer inte alls få det, därför jag glömde en värdelös sak.
Har haft kemi practical assessment som gick ok, inget specielt
Ska ha matte prov idag.
Jag spenderar mina kvällar med Zack o Billy mäst, igår va Sam med, några gånger finns det också Guro o Rida
Har vart i stan igår, köpte en present till Zack, nåt han behövde mycket
Sprang med Sam några dag sen, mina ben knakade en lite massa efter, när jag va i gymmet dan efter orkade jag inte en massa, vill se en physio at least för mina ben därför det är inte den första gången det händer o det kan göra lite ont då o då.
Det skulle va barbecue ikväll med klassmatarna, men orkar inte riktigt...
Tycker att allt har ändrat sig på nåt sätt, ingenting är som innan typ... weird feeling...
Sam köper samma vin som jag nu.. hehe
Har jag "en argument" med Bex, som jag tar inte ens som argument men nånting lätt så skickar hon alltid text till mig senare för säga förlåt o vi är två mäniskor med strong opinions haha... för va ärlig kommer jag inte ens ihåg va vi pratade om..
mina föräldrar kommer nästa vecka, skulle träffa de vid bristol då.. vi skulle köra runt typ i England, kan skriva om det nån annan gång.
sen kommer jag inte ihåg resten.
Annars aa... det mästa som händer är bara ointressant o exaustiv att skriva så ni slipper få höra om min boring liv! snart kommer bussen, måste dra

Långa o korta dagar

Ok, nu att jag glömde om natten typ 2 nätter sen kan jag skriva ny inlägg... just nu är det typ kvart i 17, det har vart en jätte... jätte... jätte snabb dag!!! de förra dagarna har vart 20-21 timmar långa o massa saker hände då! men idag.. wow... vaknade upp kl 9 (förklarar strax) o nu är det kvart i 17!!! hur???

Så a, för att inte skriva för långt ska jag stick to the most important. igår va det guros födelsedag! så igår kväll va vi bakom min block för att ha barbecue, träffade 3 norska tjejer, en svensk o massa andra folk. Svenska tjejen va med nån annan tjej:
"Bex: and he is swedish!!
Tjej 1: jaha! nemen hej!
(lite babbla)
Tjej som va med tjej 1: Right... so there is someone speaking swedish but of course noone speaks french!
jag: Jag är fransk!
Tjej 2: o shit.." egentligen pluggade hon franska.. iaf, det va kul då..

Pratade med nån som heter Tom med, han bor i Bath. Bex frågade mig att göra honom våga prata med snygga tjejer.. lol..

Sen drog vi till "kinki", orkade inte riktigt men det va för Guro's skull. Jag fick betala 10 pund på baren o jag va inte ens den som drack! anyway, det va kul kul.. typ.. Sen drog jag med Zack Guro Billy o en annan Tom, som är belgare. När vi kom tillbaks till Monte så gick vi till Toms rum o stannade lite där, sa en stor... stoooor dumhet, Tom sa att Franska människor kan göra bra musik när han pratade om Daft Punk, så sa jag "hey i forgot they were french! så han va helt upprörd o ville slå mig på den mäst eleganta sättet: med en leather hanske... Billy filmade det på hans mobil, hoppas bara han va tillräkligt påverkad för inte komma ihåg... sen drog vi hem, El kom upp, hon va faktiskt jobbig! hon sa typ "why did you leave me at kinki?? i was all alone! luckily i went home with (nån tjej som hon va med hela natten på kinki...)", sen sa jag att vi borde va lite tystare därför Bex o hennes pojkvän sover, henns pojkvän skulle jobba dan efter liksom, o El blev sur o varje gång nån sa nåt så shushade hon ner den! sen gick jag o la mig halv 5.

Kl 9 kom nån, knackade på dörrn o vaknade mig, så hör att typ El lr bex öppnar dörn o det verkade dåligt liksom, så gick ut lite senare, Els första sak som hon säger till mig "so you were awake and you didn't even open the door??", iaf, Chloe, vår flatmate hade ringt killen som kom o sa hon visste inte vart hon va o allt, så efter att wardens kom o märkte hon va inte i hennes rum så drog vi för leta efter henne. jag tog Zacks cyckel o cyklade upp o ner, ganska jobbigt... sen när hon va hittad så drog jag hem, tog en dush, så kom Bex "hey you wanna go to the gym?", skulle inte somna igen ändå, så visst, träffade den svenska tjejen med, sen drog jag hem, o sen dess.. aa.. allt gick bara fort o nu är det kl 17! Dagarna kan va långa men de kan va svin korta med... jag sov inte under dan, så vart gick tiden?? har jag deckat på min skrivbord o vaknat med rakt rygg igen??

1000 of years ago, in the future...

igår kollade vi på mysterious skin (lr nåt sån) som va bara konstig, om en bög prostitute typ.. o en nörd typ som vill träffa honom därför han trodde att han o han hade blivigt borttagna om aliens, men egentligen va det typ.. sexual intercourse med deras coach när de va små... :S filmen va ganska weird... sen kollade vi på aliens 3! missade den andre, måste kolla på den snart... skulle fråga Jess om hon ville kolla (men tror inte hon vill ändå) men jag såg Sam på vägen, han va upp på den, sen kom jag ihåg att han o Jess hade made out på tisdag o ingen av de kom ihåg det! så han tyckte att det kunde bli awkward när de inte glor på filmen typ...

Sen idag stressade jag därför jag hade inte så mycket tid, vaknade sent o skulle göra en massa samtidigt innan jag åkte till lexioner, så åt snabbt, printade ut saker samtidigt, fixa mig snabbt, o dra. När jag kommer ner ser jag min buss, springer, den åker, fortsätter springa, bankar på den, men skit samma. så fick gå en massa, hade jag inte haft assessed practical idag skulle jag inte haft sprungit o allt! sen efter en lång walk så tog jag en annan ligne buss, fick betala två pounds (OMG!!), powerwalked resten för att komma till exakt tiden vi skulle börja. lr som jag trodde vi skulle börja, det va om en halv timme! sen skulle vi inte göra vår assessed practical idag. stress för ingenting.

Sen höll jag på skriva om ikväll men mycket olika saker hände så det blev en väldigt lång paragraph, så ska nog vänta imon innan jag skriver nåt, tiden att min minne glömmer några saker...

Onsdag

Confuserad tiden är över! har gjort min kemi, allt är ok, alla är glada.

Läste att ni har många blogg läsare? gissa en nummer så kommer vi se om ni hittar rätt... lr "du" ska jag kanske säga... jag brukar ha... 1 lr 2 människor som läser min blogg, dagligen. rekord har vart... 16. jag tänker INTE att ingen bryr sig om mig o jag tycker INTE heller att det är ingen idee att jag skriver i den.. men det kan va skönt att släppa sig (ha.. haha...) på en blogg, så därför fortsätter jag.

Confuserad

Sen igår har jag bara vart.. confused om allting, allt är bara confusing! har vart på lexionerna, jag fattade o allt, men när lärarn förklarade va vid skulle göra för torsdag kom det inte riktigt in, vi har en practical assessment då, o jag är inte säker på det jag ska göra. När jag kom till lexionerna föresten va jag ensam, letade i skolan, ingen, kom till lexionen, ingen... första människan kom efter 10 minuter, i slutet va vi 5. under eftermiddan va vi 7. biologi lärarn frågade mig efter mina homeworks, det ända jag kunde säga va "What? em.. yeah.. its.. somewhere.. (kollar i mina grejer) i've done it.. i recognise it but i can't totally remember it.. wait a sec... (kollar överallt, det skulle va i mina grejer, min skrivbord är tom hemma) it is somewhere..." So hela min dag har vart en serie av "what?" o "Vad gör jag här nu igen??" lr "varför kom jag hit?". När jag kom hem berättade jag min dag till El lr rida, kommer inte riktigt ihåg, men när hon frågade mig nåt så va jag bara "w.. what?" "you are really confused aren't you??" "em.. yeah?". Senare under kvällen gick jag till Tescos med Sam, berättade till han med, när vi kom vid en buss hålplats så skrattade vi om nåt, så kom en typ 10 årig tjej o sa till mig typ aggresivt "why are you laughing at me???", vänder mig till Sam "See how confusing my day is???", när vi kom till Tescos kunde jag knappt ihåg vad jag kom för.

Iaf, marinerade kött, det va kämpe gött, sen glodde jag "memoirs of a geisha" med Rida, efter en lång tid så kollade jag hur långt tid det va kvar, filmen hade nyss börjat andra delen av filmen, så vi sket i det o la oss.

Idag har jag vart i gymmet. kunde knappt ihåg va jag brukade göra, slutade efter typ 35 minuter, Gjorde kaffe o glömde hämta den i köket tills den blev lagom varm om inte lite för kallt. Glömde också att jag höll på boil vatten för pasta, just nu håller jag på tvätta klädder, vad ska jag glömma nu då?? har inte glömt att lägga medel men det skulle inte förvånna mig om jag gjorde nåt fel..

Vet inte om jag ska spela rounders idag.. Bex ska inte spela, hon har en lecture, hon frågade mig om hon ville följa med o bada med henne, ska se.. men aa.. trodde att såna confusing dag händer bara en dag, inte två! hoppas det händer inte imon heller under practical assessment...

Ungarna

Så igår kom ungarna för hälsa på IKEA mig. Så vi drog till IKEA, åt, köpte mat, åkte hem till mitt rum, gick kort promenad, gick till Tescos, kom hem igen, sen drog dem. Fast de kan berättar bättre än va jag gör så de får berätta.

Zack o några andra kollade på en dokumentär om de största penisar (aa det är bara på hans dator man kan se såna filmer...) kollade lite men det va på en konstigt sätt intresant! Visste ni att de behöver en typ metal ring runt penisen o kulorna för hålla den uppe? o visste ni att de la typ en deg på den som tar formen av penisen så att de kan ha dildo med deras penis form? det är som de har sex med massa tjejer samtidigt!

Sen drog jag till bio med sam för kolla på X-men, han skulle haft åkte ensam annars. på vägen hem missade vi den sista bussen med 3 minuter! så vi tog en taxi för några stopp innan den o vi hann! jaaaaa! kostade mig 5.70, Sam hade inga pengar...

Excuse me but... what??

Idag åkte Billy Zack Guro o jag till Odeon för glo på film (efter att vi spelade rugby med sam o harry, med Megan o Amy som satt o pluggade bredvid..). Vi kollade på Coraline. Filmen va för barn, men den va i 3D, freaky o spooky. så redan att filmen va helt messed up, när vi gick ut så såg vi en kö till Oceana (mega nightklubb, odeon ligger i oceana byggnaden), vi tänkte "oj va tidigt!", det va kl 1820 typ, men när vi kollade ordentligt va det tonåringar som väntade, men det va så weird därför det va typ.. 14-15 åringar som klädde sig som tjejer i vår ålder, om inte värre! några tjejer såg ännu mindre ut tycker jag! Några klädde sig veeeeeerkligen som små horor o jag väger mina ord! jätte korta skjolor som kommer till rumpan, klädder som man ser egenom, det fanns en tjej som såg typ 13 ut med vit genomsjildig (?) T-shirt med grön fluo BH under! deras ben såg inte ens kvinnliga ut! det ända vi kunde säga va "WTF??? WTF????" tjejer i min ålder på den tiden va inte så horligga! de hade fortfarande pride liksom! Hur kan deras föräldrar låta de gå sådär? "mum kan i put this very thight mini skirt that stops att the buttom of my bum? ill put a mini string, and a big t-shirt so i can show my boobs" , "sure honey! take some condoms too! you are such a woman..." :I det va bara fel... verkligen fel... det är nästan att jag vågar inte ens kolla på tjejer när jag är ut nu

Sen gick vi till IKEA! köpte köttbular, lingonsylt, Kex, päroncider o normans guld.

O ikväll skulle vi spela poker

Helg

Torsdag kväll spelade vi med våra power poppers, det är såna guns som skjuter gummig bollar, det handlade om en flaga i vår floor (en sån.. "hyr ut" sjult stulen av några o som landade hos oss, som jag senare såg av därför jag hade inget att göra (har jag inte redan pratat om den??)), så det va billy o jag mot Sam o Pete. låter töntigt men det va faktiskt lite kul, o fan va vi svettade då... vem skulle tro att det skulle va så mycket sport?? springa upp o ner trapporna hela tiden, det va bara head shots som jälde, springa runt för hitta bolar därför det gick snabbt ner o när man hade inga bollar va det inget mer man kunde göra än att hoppa på den andra för hoppas att få hans pistol... Aja slapp gå till gymmet iaf!

Igår gick vi till en park för slänga en rugby ball till varann, är fortfarande lika kass... men man lär sig! sen körde vi rugby, vi va 4 men det gick typ... det va soligt iaf! Det fanns en liten bunker som man kunde gå in med, fast det va läskigt inuti..

Bex o El åkte hem

Igår kväll kände jag mig utanför, gick med Billy till Tesco's så såg vi rida på vägen, hon vinkade bara åt Billy (han va lite mer än 1 meter ifrån mig, det syndes), så pratar hon bara med honom, senare frågade Sam bara till Billy "Billy, you want to have picnic tomorow? bring the others!" o jag va just bredvid, Zack går alltid till Billys rum för hitta på nåt o om de gör så frågar de aldrig mig om jag vill va med, ändå om min dörr är framför deras o är alltid öppen, man hälsar på mig sälan, ingen kommer för att hitta på nåt med mig, måste alltid gå till de andra o fråga "hej va gör ni?", det känns som jag är jobbig som alltid frågar det! De är snälla o så, men känner inte mig "inne i gruppen", känner mig verkligen ensam några gånger. Undrar va det är som gör att det blir så, vad är det som är så himla konstigt med mig? vad gör jag för fel?? är jag verkligen så tråkig? Jag vet inte va jag ska göra längre... jag försöker ju så mycket som möjligt att va med men ingenting funkar! känns som det är ingen idee för mig att kämpa o låta det bli nu..

RSS 2.0