Vad händer om Annika skaffar en stutsmatta i Gränna?

http://www.metacafe.com/watch/1703185/dog_on_trampoline/


Försökte skicka sms till en kompis, han ringde mig några dag innan så jag letade upp en nr som min mobil kände inte igen o skickade sms:
"Hoy, what are you doing tonight?
- Who is this?
- Frenchman, you cunt (det är så vi pratar till varann, va inte chockad..)
- Think you ve got the wrong nr mate
- Sorry for that
- Thats ok... you cunt"

Aj... Aaaajj....



Aaaa, det gör ont.. tänk att ändå om vi har ont så måste vi fortsätta med uppgiften o fortsätta slå på samma ställe! Jag måste åka ner o köpa en låda var jag kan lägga krämer för hjälpa det, när jag får skin burn därför av min Gi, när jag blöder, o muscle pain, därför det börja bli lite hårt... Det på bilden kommer från igår när jag hade regionals, 4 timmar rakt i Bristol, hade inte sovit natten innan, min mage ville inte ens äta frukost (hade druckit en flaska vin + mer, efter sushi som gjorde mig inte ens mät..), o jag är fortfarande trött..

Give me a Break, ge mig en broms.

Aaaa datorer fanns innan oss, men när fick ni era första dator i ert hus? Windows 95? Det är det jag kommer ihåg!

Jag vet inte om det är jag som är seg eller om allt bara happen att gå snabbt, men det är inte skönt asså. Jag brukar skriva på min calendar på datorn vad som händer, saker jag måste gå till eller som det är viktigt för mig, varje gång jag ser den deprimerar jag, känns som jag har ingen break, tiden går fort, jag hinner knappt! Måste göra det, sen det, sen det, måste göra det med, deadline är om några dag, samma sak för den saken, så kommer en kompis o säger "hej! vi måste kolla på en hus! när kan du?" så kollar jag på min kalender o ser att jag har kanske tid där dan efter if and only if busen är i tid, så måste jag åka ner till stan typ en halv timme efter min lexion så jag kan träna, ändå om jag tränade dan innan därför annars får jag inte tävla för ha orang belt, ville va med kompisar med jag kan inte eftersom jag är för trött o någon va så himla desperat att slänga mig på marken att jag landade på huvudet o börjar 8 på morgonnen, imon ska vi göra sushi, måste köpa fisken, laga, göra mina lexor så att jag är i tid med programet, så kan jag kanske, kaaaanske gå ut efter därför på söndag har jag jiujitsu regional som är 4 timmar lång o i Bristol, Mariana ringer mig, longstory made short så påminer mig att jag måste söka jobb för sommarn, jag har ideer för vart jag kan jobba, men då måste jag sortera nånstans att bo, måste sortera saker med Erik, så ville en kompis pankakor på tisdag, hon fick dem igår bara, så säger min flatmate att hon är osäker hon vill bo med oss, så vi måste kanske söka hus på nytt, så har jag en 4timmar lab med i eftermiddag, som betyder att jag måste skriva labbrapport under helgen, så har jag en lexion efter min labb med, som gör att jag slutar kl1905, så vill jag inte dricka för mycket Redbull, Relentless lr Monster därför jag vill inte fuckapera min kropp... Ser så dåligt ut att en kompis skickade en text till mig o sa att "btw" så kan jag prata med henne om nånting är on my mind eftersom det verkar va så :S

Ge.. mig.. en broms... nu...

Senil??

Jag kommer inte ihåg mina username of lösenord för flera saker!! Kunde inte ens komma in på min bankkonto :S Moodle va inte så lätt heller..

Annars, idag ska jag kolla på hus.. kan va intressant. Ska leta efter Handelsbanken med, fatta va kul att jobba i Bath för en Svenskt bank för sommarn?! Fast vad är sannolikheten?? 1/1000000000? Äsh, man kan alltid försöka.. Fast vart ska jag bo då?

Vad mer kan jag berätta... Jag skriver mina notes på nytt, jag har en ny flatmate, jag ska laga sushi på lördag... Snacka om mat, jag äter mindre o mindre, jag åt 2 toast av nutella igår, en muffin, en cookie o en pizza. Ok, pizza är väll nåt, men va inte riktigt hungrig för den, + att jag hade precis med plats för den, vanligt viss kan jag ta efterätt efter. Jag fattar inte vad som händer :S Jag har inte ätit i min lägenhet i flera dag..

Blivit jumpig med, någon bakom dörrn när jag öppnar? WOW! någon som pratar med mig helt plöstligt? WOW! Vad som helst? WOW!

Radiohead - Reckoner
Radiohead - Nude
Är 2 coola låtar asså..

:(

Jag: It's quit amazing if you think about it... Computers have evolved so fast!
N: Yeah! I remember how crap they were before..
Jag: I remember how it was before computers came
N: ... ... You're so old...

Jag visste det...

Tills igår hade jag det skit bra! allt va perfekt, inget gick fel, alla va glada. Men varje gång det är så för mig, dan efter lr några dagar efter måste allting gå fel. Så igår innan jag gick o la mig så gissade jag att dan efter (som är idag) skulle gå dåligt. Först sov jag dåligt, ändå om jag va trött, men värst är på morgonen när jag vaknar vid 7 för gå till min ändå kl8 lekture, sätter på datorn o vid halv 8 får jag en email från mamma som säger att vi fick en bötte för fortkörning 3 år sen nära Geneve. Efter 2 timmars tankar märkte jag att det va jag. Alltså den här bötten bara behövde dyka upp nu, 3 år efter. så va det kl 3 på morgonen med! 3!!!!! Ändå alla djur sover kl 3! vad kan hända?? Så nu måste jag skriva under ett papper som säger att jag, namn, efternamn, född den födelsedagsdatum i födelsestad, nationalitet och address säger att det va jag som körde för fort. o mailet bara behövde komma på morgonen med. för destroy min hel dag..

Det ända som kan va kul i hela historian är att när jag kom ut min flat så fanns det en polis bil skrivigt "Caught on Camera" på den...

adda att jag ramlade fel på träning o gjorde mig skit ont i knät att jag fick ta en paus... Vilken skön dag.. Dagens högpunkt: När det började inte göra så ont i knät...

Bring it on.. Or not.

Va i Southampton, o det va sååååååååååå coolt! Det va jätte trevligt att träffa gamla flaten! Vi va på Ikea, köpte stora vin glas, va i deras hus, vart på en rugby match, men det va så kul! Det kändes som jag aldrig gick till Bath! Ska kanske åka dit en gång till :-P Fast för de 2 andra flatarna verkar det inte som det gick lika bra... det finns 1 couple men 1 kille som brukade va med dem o bor med dem har börjat dricka o är bara depressed därför han är ensam. Även hans bästa kompis från förra året är inte här längre för honom! Dem va flatmates. Aja..

Men nu, Universitet. The return. sa jag det med min tidstabel (korrekt?)? suicide. alvarligt. värsta punkter: 6 timmar tillsamans på mina tisdagar, 6 timmar tillsamans på fredag som gör mig sluta kl 19, slutar 3 gånger per vecka kl 19.

Just nu är jag omotiverad för jobba. Hoppas det kommer upp den semester annars kommer jag bara crasha på en vägg, det är inte som om mina mid terms kommer hjälpa mig liksom, Särkilt om jag fick dåligt på mina 100% exams

Chilling is the way...

Jag har allvarligt aldrig vart så chill på så länge! Känns som jag saknar nåt, att jag bör göra någonting nu men nej! Den här veckan är bara så chill att det finns inte! Varje natt jag sov va en delightfull, vaknade varje gång jätte bra, sängen känns som paradis, ute är det jätte kalm o tyst därför typ 80% av min campus drog hem.. Spenderar mäst av tiden i Norwood (en annan accommodation, känner en hel flat där uppe, så kul kul..), de måste känna mig som mat mannen nu! Igår när jag kom upp:
"1: Fan va jag är hungrig..
jag tar ut en sån choklad brioche ur min jacka o ger den till honom, han blir jätte glad o äter den
2: Va?? Ger du honom en brioche o jag får ingenting??
Tar ut en full family maltesers påsse o ger den till honom, så blir dem både glada
lite senare:
1: Han (2) är angry därför han har ingen Monster att dricka..
Tar ut en Monster som jag tog ur kylskåpet precis innan jag kom up. Jag kan dem väll.. jätte väll...

Så har jag vart i stan igår med Sophie för hitta ett hus, vi hittade ett hus, vi vill ha den. Imon ska jag kolla på Avatar med en av Charlottarna, På lördag åker jag till Southampton, kommer tillbaks på söndag.. Min moodlamp är på, lyssnar på Radiohead, fan va chillad..

Ut

Examerna va ok... sista va jobbigast, började va sjuk (sinusit) o hade 2 exam under 1 dag, o vet ni hur det känns när sinusarna smäller? Man har ont där vid ögorna, näsan är full o drippar. Så första gick ok, fick bara gå ut 2 gånger för snuta mig, kunde inte en tredje gång därför av tiden, på den andra fick jag näs blod. Kul va? :) Fräsht...

Sooo iaf, halva mina kompissar är borta, dem som stannar här vaknar inte förrän 1, ingen vill glo på Avatar med mig därför de har redan sett den, dagarna suger... Ikväll ska jag ut på nightklubb, kan ni tänka er?? Jag ska ut!!! Jag ska va full! Men försöka inte spy överallt... Får väll se hur det går...

Men nu åste jag dra till bussen! hej hej

RSS 2.0